ena
takder angin....
takder ujan...
takder reebot...

tetiba aku leh plak menaip...membukak blog di tengah malam hari nih!
muakakakakakaka......

seblom nih da terpikir banyak kali nak buat blog! tapi takut sekerat jalan jer..
cemana malam nih leh buat plak!
ini gara² nak menjawab tag kak ina...(itu jer ker??)
dan...
aku malas nak update itu fotopages..karena ia sangat lembabnyer!

tapi...
adakah blog ini akan berjaya akhirnya nanti??
atau akan berkubur di tengah jalan???
ehehheeheh tah ler...tunggu dan lihat jer ler... (aku kan buta IT huhuhu)

untuk kawan² CARI...
aku tuju blog nih khas untuk korank!
bib, zea, pu3, pet, ila, limaunipis, epal, kak ina...dan lain² yang aku tak mention ituh...
selamat meniti pembesaran anak²...

iQa...
pasnih leh rajin² baca blog mama ek!!
Labels edit post
1 Response
  1. waaah..dah ada blog tp x bgtau pon..patutla tgk fp x berhapdet..hehe..kembang-kuncup idung ni japs bila baca 1st entry erl buat blog nih sbb nk rely tag akak ye..


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back