ena
gambo2 ni amik masa 1st time pi register skolah iQa..
iQa kena amik placement test, utk tentukan kelas mana dia masuk..
samada primary 3 @ 4
sementara tgu dia amik test, aku pi la neighbourhood belakang skolah,
carik tempat sarapan pagi..
tu baru sikit..tu diaa.... korang interpret la sendiri kenapa aku amik pic ni
ni umah HDB tak silap aku.. kat sini resident punya kete pon kena bayor parking ye..
siang malam chargenya..


tapi kalo namanya HDB - kawasan sekitarnya mesti byk kedai.. service area la.. sng la penduduk sini..
tak mcm umah aku..kedai jauh giler nak menapak..



aku makan ni.. roti peratha.. sebab kebulor nak pitam jalan kaki panas2.. pakai shawl gulung2 keliling leher.. padan muka. sapa suruh..kan?

ni pon memula aku takmo makan tapi sebab da kena thengking ngan hubby.. "ko nak tahan lapor sampai phengsan ke??" terpaksa la aku makan bukak mata sebelah...

sebab.. sila jangan tgk stall belakang seat aku.. sebab dia jual pork..!!!
eiyarkkk!!!



sebab itula aku tak banyak entry jalan2 cari makan di sini..
balik2 kami makan McD dan burger King..itupon kalo da kebulor sangat..
kalo idak, tahan la lapor ko tu sampai umah...

sebab aku tak lalu nak makan di kawasan foodcourt yang jual ba alip ba ya sebelah menyebelah dengan kedai melayu.. aroma dia.. euwww i tak lalu...







------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
ena
hanak2 ni mmg takleh aku nak bersenang lenang tau..
jangankan senang lenang...
nak pi membuang pon takde can!!

eeiiii.... ni tragedi beberapa minggu lepas..
aku tinggalkan ica atas katil sbb sakit perut tak tertahan..
si iQa plak tak balik skolah lagi..

time lam toilet tu.. dengo si ica nanges menjerit cam jatuh katil jer
aku igt sah la jatuh katil.. kalo tak idok le dia menjerit gitu!!
sekali aku kuar...
elok je dia dok atas katil lagi..tapi lom berenti nanges la..
aku belek2 haaa...rupa2nya...

apa yg tak kena??
masa ni da pujuk siap mandikan da..

tuh.. budak tu buat!!

ha budak baju merah ni lah buat!!
pipi kanan berdarah
pipi kiri pon darah..


nanti arissa beso!! siap ko abam!!!
sekarang kan, aku rasa nak pakaikan safety harness tu kat badan si abam pastu sangkut kat pintu bilik air bila aku kat toilet.. supaya dia takleh kaco adik!!

heeiiii geram aku budak ni!

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
ena
part II kantoi...
uhuh... kenapa tah.. semalaman uplod tak siap2 gak..

part III buleh plak..

hapesal ha? aku selalu kantoi uplod video!! huhu

video

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back