ena
seperti biasa...
bila da lama tak masuk opis...
aku mesti terburu-buru nak pegi opis! tak sabar nak menghadap kerja yang bertimbun-timbun!
selain tuh...
aku tak sabar nak upload gambar yang bertimbun² dalam teponku... ehehehe..

ni nak tepek koleksi gambar aQim...


masa dalam perjalanan nak balik kampung.. aku tatau cemana kami leh lupa nak amik carseat lam kete aku... end up? kena la aqim dok atas seat belakang...atas tilam dia dan dikelilingi bantal² huhuhu

seperti biasa...dia tak banyak karenah. da penat main, dia tido le plak!!


ni on d way balik KL.. atok mak suka sangat mengait! banyak koleksi topi kait aQim. ni baru jer siap, dia terus pakai.. hehehe

sampai KL kena antar abah p KLIA plak.. seb baik lam kete mama ada car seat! huu lena lagi!!

penemuan baru si aQim! dia da pandai merangkak.. dan suka sangat nak kemaskan CD² yang bersepah kat bawah TV tuh

kita da pandai pegang sendiri botol susu ini..ehehe

aQim da genap 6 bulan pada 14 Jun arituh... so kena la amik jab terakhir (ntah apa kes dia leh tertinggal satu dos hepatitis B)
ni masa tunggu turn kat KPMC nak juper Dr. Afifah yang sangat friendly ittew!!
kenapa ek muka mama cam bengkak² jer? adakah itu bermaksud ku telah gumuks?? ahahahaha..........

nak balik umah da. arituh mama cuti!
pas kena inject muka control macho jer....
ahahaha tadi beriya sangat menangis² kekekeke...


dan akhirnya..... setelah sekian kali kena desak ngan mama wan... akhirnya pada hari usianya genap 6 bulan, aQim da merasai makanan pejalnya yang pertama!!
yeeeeeeha!!
ku berjaya memberikan yang terbaik - fully breastfeed my baby for 6 months!!

semoga ALLAH memberikan peluang dan kemampuan untukku melanjutkan penyusuannya sehingga usianya genap 2 tahun! insyaALLAH....




------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
2 Responses
  1. erl..
    sll g amik jab kt kpmc ke?akak penah 2x g kpmc utk checkup alysha..sekali wktu bln 3(jab utk 4 bulan) n sekali bulan 5(rotavirus 2nd dose)...erl tinggal kt kajang ke?


  2. ena Says:

    kak ina...
    tak pon. saya tinggal kat seri kembangan, near kinrara...tapi suka la pegi KPMC kajang tuh..


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back