ena
Sabtu lepas... kami sumer member² forum weng @ cari.com telah mengaturkan satu perjumpaan di Hotel JW Marriot, Putrajaya...

takder cerita nak taip...so kita layannnn gambar jer okey!

ni barisan ibu-ibu yang menyertai: dari kanan:
Bib+sofea(lam stroller), aku + aqim, kak lily@evabobbie+sara(stroller), lisa+marissa (stroller), sha@lilylav+airis, Ros+qaseh, zeal+rayyan(stroller), ila@rama²+adam+adik adam, kak melati+little pari² izzati dan hujung sekali is ila's maid.
ni clear sket
cuba teka ni baby saper?

hiii bahgia ar anak² da tido...

bersepah² tempat nih kami kerjakan ekekek..

Adam terkejuttt melihat itu singer!!

babies in action!!
Cik Airis comei, Adam --> Abg. Long, Sofea (siannn d tak sihat) n Marissa wah lenanya tido!
birthday girl: Qaseh, Mr. Rayyan, aQim si kuat tido n Sara yg cute!

sorang mengandong...sorang lagi mengendong
**psst ibu mengandung ni masih sweet ar!!

cemana leh aku paling gumuks nih...huhu

part makanan plakk....


6 Responses
  1. myfik Says:

    huh jealous aku korang gath..er iqa x ikut ye..aqim mu makin bolat la..


  2. ena Says:

    hihi seperti biasa iQa jadi peneman abahnya...lepak depan tv jer la... pastu main internet..huhu anak daraku ituh...


  3. habibnas Says:

    weh aku pun tak suker gaji 2 kali sebualn
    ahhh
    buat lah tak jadik
    emm ehh nak ccari sppy cup yang cemna?


  4. myfik Says:

    er....aku pilih template yg mmg dh ada la..yg "Habor" tu..ko pi kt layout...pick new template pastu amik habor tu la...



  5. Anonymous Says:

    salam/hi,

    sy RA dr upm, tgh cari gambar bayi2 yg sihat utk letakkan dlm my powerpoint presentation. boleh ke kalau sy guna gambar collage babies kat sini? cari di net bnyk gambar2 omputih je... please reply. thanks

    sarina, upm.
    alrazii@yahoo.com


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back