ena
lagi dua minggu ku nak bercuti yang lama sikit...
jadi sebelum tinggalkan opis, tinggalkan anak, tinggalkan umah dan tinggalkan blog ini,
saya rasa kena tunaikan janji² dan hutang piutang disekeliling saya....

kelmarin dulu saya amik cuti...

1. korek² duit yang ada dan agih²kan kepada bank² yang telah memberikan saya (dan hubby) pinjam kad... bank Islam, maybank, MBF dan hsbc... huuuu selesai bayar sumer kad! lega kepala aku risau kena late charges

2. bayar insurans... - ibm, ku takde utang kamu lagi ya?

3. pegi bank masukkan duit anak²... - sempat singgah jusco tuh! sopping agi kekeke...

4. antar borang EPF kat kajang - dan singgah manjaku beli botol susu hahahaha mana la hubby aku tak bising.... ada jer menda aku nak bli!!!
- ku terpikat plak nk bli botol BPA tuh! murah jer... dan bli puting sebiji cam puting MAM tapi brand fiffy - murahhh jer! mintak² la aQim sukaaa ehehe

5. semalam dan hari nih aku bertungkus lumus di opis (tengah tungkus lumus pon sempat update blog?) siapkan sumer kerja yang tertunggak...

6. arituh masa g outstation jumpa kawan² lama... depa sumer kagums aku berjaya fully breastfeed. masing² mintak tips. dan aku janji nak bagi address thread breastfeeding tapi tak bagi² jugak! malah ada plak yang bagi alasan tak reti bukak laa itu la ini laa...so aku berkira² nak compile sumer tips tu masuk lam blog ni (kalo dipersetujui oleh tuan tulis laaa...)

apa lagi utang aku yang tak tertunai???
6. mmm aku utang kak ina punya tag... hadoiii bila aku nak buat nih??? ampunnnn kak!!!!



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
2 Responses
  1. waHH...coti2 ke mana tuh???sian aQim dobob kene tinggal...meh duk ngan alysha meh


  2. ena Says:

    tak tinggal la kak...
    memula memang ingat nak tinggal tapi kelmarin kami ubah fikiran. trus beli tiket tambahan utk aQim. kami angkut skali. iQa je tinggal...hhehe


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back