ena
arinih kan jumaat...
rasa malasss sangat nak kuar dari opis
tapi mengenangkan duit yang da takde sangat - ni gara² bayar agen maid, bayar itu, bayar ini dan terbeli stroller kat JB arituh... (cheh alasankan? padahal aku yang melebih² shopping online bulan nih!!)

maka terpaksa la jugaks ku keluar.. cari bank rimau tuh.. tiba² kepala aku teringat² kat Baker's Cottage. cam wiung wiung wiungggg gitu! siap dengung² laks tuh!! alahaiii telan air liur sambil drive!!

settle je urusan kat bank... zupp aku singgah presint 8 cari kedai itu leeerr... hampa sebab.. egg tart pojaan ati aku tu takdak.. (semalam pon carik kat BC Jusco Equine tarak tau!!)
tak apalah... dapat ler rembat beberapa ketuls lain... seketul untuk Locko, seketul untuk iQa (da tinggal lam kete siap²), dan tiga ketul untuk aku (cheh satu ketul aku suda telan dalam kete lerr)...
croissant puff ngan ayam bakar itu (plastik paling kanan) walopun tak lawa tapi sangattt sedap taww!!


sajer nak tepek pic ni.. semalam leh leleh air liur tgk menda² nih tau!! haiya... ini baby dalam perut manyakk sukak sama sayuran!!


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
6 Responses
  1. sayangibu Says:

    ena..bukan kata org yg mengidam..yg x mengidam pon meleleh air liur tawww...


  2. Maizatul Says:

    hi..saya kagum ler ngan u...bg breastfeeding kat baby siap kumpul stuk gi.. leh tak aja saya camne nak bf baby..ngan betol n pump susu ngan btol le..sebab dua2 anak saya bf tak sampai pun sebulan..cian diorang mungkin u bleh kongsi ngan saya..anyway leh i jadi u punyer follower tak?..senang2 singgah le kat blog saya yang tak seberapa tu..huhu


  3. iQa Says:

    mama bestnya roti tu sedap la!!
    jom beli J.Co Donut pulakkk


  4. rurallock Says:

    Waah, mama dah ada fan laa..iQa...uncle nak ikut leh?


  5. nazat Says:

    uncle lock leh itut ker maa..??
    huahuahua..

    ma.. aku ase la kan
    bukan anak ko yg ngidam
    ko tu yg ngade extra
    ekeke


  6. ena Says:

    NAZAT...

    mu nih... kangggg akakakakaka...

    aku ngidam?
    mmg la aku tak ngidam...
    aku ngengada jer wakakakaka


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back