ena
tertekan sangat la...
internet kat opis nih weng jer lately..
bukak web mesti page tak complete. bukak blog orang, sumer pic takleh tgk..
haihhh geramnya!!!

ku nih kat opis..takde keje la sangat!!
haihhhh...
bosannya dengan opis aku nih...
dan tambah bosan plak... bila last week ku dapat surat dari hQ kata permohonan ku untuk tukar ke tempat lain tak lulus.. huhuhu

sebenonya bukan meluat ngan opis nih.. ku suka environment di sini..
kawan ramai... bos pon ok..
tapi pasai job scope.. alahai memang la tak besh nya...
ku nak balik tempat asalku...
ku nak buat keje berkaitan post ku...
ku tak mau dok sini buat keje tah apa² nihhh

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................
saper je la yang memahami aku pon.....



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
10 Responses
  1. neeza Says:

    aku paham.. keje kat hq memang lain skit.. tu pasal aku pon minta tukau.. heheheh...


  2. Saza Says:

    huhu.. aku dulu keje kat kg.. lagi tetekan.. sbb aku jawatan Gunasama asik kena tindas.. masuk HQ ok.. tp job scope tak memberansangkan.. aku kena handle Asset komputer.. mak aii.. mmg haru bila audit dtg menjelma.. programming ngan technical aku sume hancur dah..


  3. Ina Hashim Says:

    ena

    akak pon bekerja dgn hati yg kosongggg


  4. Anonymous Says:

    syukur la dgn kerja yg ada...
    la nie ramai org dah dibuang keja
    aku plk, nama je naik pangkat tp....
    dulu klinik dekat x sampai 5km,paling lama pjlnan pun 15 minit je, skrg hosp jauh 50km amik masa kat 1jam.
    dulu kuar umah kul 7.45 skrg 6.45pg.
    dulu keja best ngadap com je.
    skrg keja cuci brg mcm attendan.
    gaji naik x sampai 100rm tp duit minyak naik 500rm.
    nasib nasib. nak buat camana ek?


  5. Saza Says:

    woo.. mcm arwah mak aku cakap le.. dia dulu dapat naik sister.. pehtu dia tolak sbb dia cakap naik 100 lebey jek.. keje bertambah2 melambak2..


  6. phoebe Says:

    sometime aku rasa gomen ni tak guna kebolehan org2 bebtulkan..org bole bt keje hardcore dorang bagi keje2 attend meeting kekadang..hehe


  7. smashpumpkin Says:

    takde seminar ke apa2 ke nak gi?
    aku plak dah sibuk sangatlah, finally dpt cuti 2 hari next week to clear up my mind...

    all the best in your career..
    J41 gred yg patut ku apply after uni, tp rezeki dpt tempat lain... alhamdulillah...


  8. ena Says:

    wahaaaaaaaaaaaaaa sangat tertekan hokehhhhh

    uhuk uhukk uhukkk


  9. ena Says:

    neeza..
    bahagia la sangat ko dapat tukar kan?? besh beshh... kalo aku pon agakny g report duty sambil tersengih² sepanjang perjalanan cam ko ekekeke

    saza..
    mu gunasama kan? lagi senang dapat pindah ek? banyak tempat leh pegi

    Kak ina..
    ku tau... mu pon gitu.. tapi at least kerja mu tak membunuh kepakaran yang mu ada,kan??

    Kak wati..
    huuu tuh la nko!! aku suh bli apal bang ko taknak!! kalo tak kan jimat masa perjalanan ke sepital melaka??ekeke

    phoebe..
    hah memang tepat! sangat tepatt!!

    smash..
    bersyukur la nko tak masuk gomen!! dan dapat tempat yang selesa di pvt! huhu


  10. smashpumpkin Says:

    haha.. nak gelak aku baca ni...

    orang swasta dok sibuk kt yg keje gomen untung, ada pencen.. elaun byk

    now ni gomen staf plak kata untung tak masuk gomen? hehe...


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back