ena

Terima Kasih Encik Polis Trafik kerana membantu melancarkan perjalanan saya dan pengguna jalan raya yang lain.. SERTA membantu memelihara alam sekitar dengan mengurangkan asap dari kenderaan mahupun pembaziran petrol akibat kesesakan lalulintas di kawasan depan Pasar Borong Selangor..

TERIMA KASIH...

ehehehe kuat tak aku bodeks? wakakakaka suka ati aku la kan?
memang polis tu sangat membantu aku!
kalo takdak polis, paling cepat pon aku lepas traffic lite tuh dalam 15minit!!
penah sekali tuh, satu jam!!!
imagine - dari umah ku ke opis, during normal traffic flow, it would takes only 15-20 minutes
tapi pagi² ---> jadik 15-30minit hanya di traffic lite tu sahaja!!
marah tak?
aku dah la tak berapa banyak sabar
yang aku ada banyak lam kepala otak ni, nak marahhh jer (tapi ada hati nak suh anak² aku bersabar..wakakaka..)
maka selalu la aku naek hangin kerana jem teruk kat situ...
pernah la sekali tuh, hubby ku takdak. ku kena antar iQa p sekolah,
then pusing balik utk ke opis..masa ku sampai ke t.lite tuh ujan le plak..
so polis pun blah...
sudahnya? ku sangkut situ 1 jam!!
dan sampai opis kul 9++ hiiiiiiiiiiiiii hanginnnnn jer!!

tapi tapi tapii...

sejak ada pulis nih, amannn jer perjalanan aku!!
kuar umah 8.15 pon ku leh sampai opis 8.30 ---> wahhh beshnya!!!
suka la aku! suuukkaaa.....




------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
5 Responses
  1. Saza Says:

    wahahhahaha.. tp apsal aku rasa ade polis jadi lagi lambat aaa..


  2. ena Says:

    ehehehe... sebab ko takleh u-turn lagik ek?? ko kuar ikut jalan nak masuk taman ko ker?

    aku ikut jalan dari caltex tuh.. ehehe aman....

    rasa cam nak pass tQ kad pada pulis tuh ekekeke


  3. Saza Says:

    woo ek.. nanti aku ikut dari caltex tu plak.. hahahha.. dulu kalau dapat u-turn tu mmg cepat.. skang kena u-turn jauhh..(saza pemandu tak berhemah)


  4. Ira Says:

    ena.. aku pon skrg ikut caltex nak pi keje.. mmg laju jek.. even traffic light tgh merah menyala.. abg polis tu melambai2 suh jalan.. hehehe.. mmg seronok pi keje skrg.. xyah kuar umah awal2 pagi sgt.. ^^


  5. ena Says:

    IRA...
    ha betul betul betull.... ekeke


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back