ena
bohsannya aku....

bangun pagi.. susukan Arissa..
mengepam, mandi..
susukan Arissa.. tido balik...

kul 9 bangun, mandikan Arissa
minum milo... susukan Arissa..
naik atas, tido balik..

susukan Arissa, kejutkan aQim..
masak.. makan + suap aQim...
tengok tV..
asik2 minum milo, makan kopok...

kat hall panas...berpeluh2...
naik bilik, on air cond, susukan Arissa
tidokan aQim n Arissa...
on laptop layan porum...

pastu aku tido...
bangun tido, mandi, susukan Arissa
masak dinner sambil tgk Arianna kt tv3..

hubby balik, makan, lepak kat bilik..
layan aQim...
tido...

sila ulang rutin ini selama 3 bulan ++...
(aku mc 3 weeks sebelum bersalin, dan sekarang aku da 28 ari selepas bersalin...)


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
11 Responses
  1. Ana Says:

    boring ke..kalau ana tue laa saat yg paling best..rasa cam nk jadik suri rumah je laa pulak..hehehe..


  2. liana Says:

    ni bukan boring apa.. boring pasal tak bleh ukur shopping compleks hahaha


  3. hahahaha...ku suke statement liana tu. erl mmg juruukur shopping compleks bertauliah.

    erl..ko berpantang sorg ke?

    eh, ko guna cd/lampin+dc with arissa tak? apa kata ko ambil gambo lampin²/cd² tu dijemur ke, cite skit pasal ko bercd dgn si kecik tu ke...aku nak la tahu gak.

    actually bg aku seronok cuti berpantang lelama ni kalau boleh buat semua keje umah. kalau tu tak boleh, ni tak boleh mmg bosan.


  4. -iLLa- Says:

    borinkk yekkk..ngeh3...


  5. zamarissa Says:

    adakah aku jugak akn merasa ape yg ko rs???? ekekekekekkkk...pantang dulu pon mmg bosan wehhh...huhuhuuhuh...bb asik tdo jer..hope kali ni x bosan ler...marissa ade wat teman...hehe


  6. ajasu Says:

    hahaha...erl, aku gelak jek la eh?...kuikuikui


  7. ena Says:

    huwaaa.... kak zara..aisyaz..mu memang kijam kijam kijammm...wahahahahah


    ana...
    memang busan sebab takleh itu ini.. kalo buleh wat itu ini..okeh ajer...ehehe...

    liza..
    masa mu akan tiba nanti wahahaha


  8. ena Says:

    huwaaa.... kak zara..aisyaz..mu memang kijam kijam kijammm...wahahahahah


    ana...
    memang busan sebab takleh itu ini.. kalo buleh wat itu ini..okeh ajer...ehehe...

    liza..
    masa mu akan tiba nanti wahahaha


  9. ena Says:
    This comment has been removed by the author.

  10. aida Says:

    nanti naik kerja, nak melepek kat rumah plak


  11. eija Says:

    astaga...er bila ko ngandung? aku ketinggalan tahap apa ni.


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back