ena

nih kisah blender hebat yang sangat besh..
bli menda ni murah jerkk..
dan sangat berbaloi sebab best sangat nak blend menda2 yg sikit2..
pastu siap leh mince halus garlic ke bawang ke... tak payah letak air le..
haihh memang besh la!!

pastu... kalo nak blenh makanan arissa pun leh!! sikit pon okeh...
haa nengok... sikit jer pon...leh gak blend halus mulus.. senang nak siapkan makanan ica..

tu tak kata nak buat ice blended bagai...
kira multi purposes la menda nih... dari blender grinder.. lesung batu.. nak uli tepung pon bleh!! hahahaa...sumer tu blender ni leh kaver la...

tapi..
gear dia da hauss... huhuhu da tak mo pusing pisau dia...
motor elok lagi..gerak+pusing lagi tapi gear da haus..

huhuhu saper kerja kilang gear box??seperti kilang Gleason di Klang aku nak order...
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
6 Responses
  1. Rizziela Says:

    mana nak dapat blender ni?


  2. Rizziela Says:

    mana nak dapat blender ni?


  3. Yatie Ahmad Says:

    cari la kat jusco ekk...apek penjual ituw blender cumel ada bgtau manyak senang mau cari dia punya kedai...


  4. Siti Fazilah Says:

    jj mana kak tie?sy mmg nak cari blender khas utk bubur eryna..


  5. Yatie Ahmad Says:

    nanti petang ambo tgk balik kotak blender cumel itu jenama pe ekk...


  6. ena Says:

    yatie... kat jj ada jual blender tapi takdak parts... huhuhu..

    ILA..
    kat jj regenya 120++ tak silap! huhu rugi ko tak join kitaorang bli arituh dik ekekeke


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back