ena
rasa nak blogging!
tapi, harini daku kena jadik ibu mithali, ibu yang sejati
kerana
encek somi akan balik malam ni..
dan daku kena clearkan rumah yang tonggang terbalik macam orang beranak 13 padahal ada 3 kanak2 ajer... hahahahahaha


-------------------------------


untuk enchek somi, tolong la baca n3 ni masa ko di airport nanti!
sila la tatap gambo pizza daku buat semalam... sunggoh!! tak sedap!!
tolong la blikan Dominos Classified chicken pizza utk penuhi napsu makan binimu anak2mu ini...

hahahahah

btw,
baked macaroni+cheese itu sunggohh sedap! kaya dengan cheese meleleh2 didalamnya dan ada crispy potato di atasnya! ko pasti tak suka, kan??? hahahah



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
9 Responses
  1. Ana Says:

    suka ena dah x keje nie..slalu leh baca cita pasal anak2..makin rajin masak yekk skrg niee..cayalahh..

    arissa comeii tombammm..cubitkan pipi dia tuk ana ekk..muahhh..


  2. hushuss Says:

    ena, aku nmpk sedap je pizza2 ko...ke sbb aku ni kebulur skrg?


  3. m-i-o Says:

    wow! skil dahsyat ni. marilah tempek resepi. yg senang2 aje. yg susah2 koser la mak nk try. ekekeke :P

    rupa sudah ada tu. tinggal lagi rasanya tak sedap ekk? ah, lantak. letak aje cili sos. ekekeke :P


  4. W..A..H Says:

    ena..rock lah korang address each other..ko aku ;)


  5. Ina Hashim Says:

    ena,

    nak resepi akak ke?aduh..malu sey..bukannya sedap mana pun..nnti akak buat entri kt blog ye


  6. -iLLa- Says:

    cik kak bgs r ko dok umh memasak..ekkeee


  7. ena Says:

    Ana...
    hahah memang ku sangat suka tak keje... tapi ku juga tak suka dengan keje2 umah seperti mengemop dan mengelap dapo..cemanA?? bulehke nak request maid walopun daku tak keje?? hahaha


    HUShus...
    topping itu ok2 ajer.. tapi base dia AllahuAkbar...rasanya CROCS pon lagi lembut!! hahaha

    MIO
    resepi?? kejap kejap....

    KAK INA..
    sila tepek resepi anda segera ya!!hahaha

    Kak NIS..
    buleh je ko-aku, ngko-akuh, saya-awak, u-me, kanda-dinda, employer-employee...mama-abah.. ahahaha asalkan time dua2 mood baik ekekek

    iLLa..
    sikit lagi aku jadik cam bibik ko.. hari2 mintak blikan tepung wakakakakaa


  8. same ngn pizzahut punyer pizza tak...
    lg2 yg "lebih keju" tuh..
    haha!!


  9. ena Says:

    efyna
    hei! mana sama!! jauh pinggan dari meja!!patutnya ku order mintak kamu bawakkan utk daku! ahahahaha


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back