ena
cerita hari sabtu,
mari lepak anak beranak di beranda sambil menonton pertunjukan percuma Lion Dance diiringi patung big head buddha dan god of fortune yang jalan macam orang pening...
arissa kelihatan sangat confuse.. apakah yang bising2 ni??

mamat ni tgu sejak lori bawak dancers berhenti di guardhouse lagik..
punyala teruja dengar bunyi bising

sila fokus pada si baju hijau yang setia memegang salad dari atas bumbung untuk memberi makan kepada lion tersebut.. hahaha sangat kesian pada ko!


ramai orang kejar patung2 tu nak snap pic and dapat angpow kot??
mula2 main pusing2 tepi pool.. tak puas gaknya..sempit tempat tuh!
ni ha puas ati dia dapat tempat luas!... derang panjat atas bumbung terus ahaha

akhirnya lion datang nak makan salad


kesiann kesian kesiann...
kesian anak2 aku yang terpegun tepi beranda..hahaha melopong kau tgk patung beso diiringi bunyi bising...
rasanya ni 1st time haQim tgk lion dance. tu yang teruja lebih. sampai harini tak abis2 dum dum dum dum dum ajuk bunyi gendang ahahaha

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
7 Responses
  1. -iLLa- Says:

    bak pinjam arissa seminggu....ngeeeeeee..


  2. hushuss Says:

    ena, kat rumah ko ke nih? best gile tgk pool. nak bawak bobot g tumpang mandi leh ke? hahha..

    btw, arissa sgt2 cute ok! breastfeed lagi ke dia?


  3. ena Says:

    iLLa..
    amik laa...hehehe...
    sila buat booking payment yer.. hahaha

    psstt: da buat UPT ker??


    Hushuss
    buleh buleh marilah datang!!! ku mau geget bobotmu!! haha

    arissa masih BF.. skang fully direct ajer... suda tak kenal sama botol ekeke


  4. Ealyie Says:

    wahh.. sgt heaven tgk tempat tinggal mu skrg..;p
    btw, syiok jugak pemandangan dari balkoni rumah mu ituu.. bila la aku nk cecah kaki kat sana wehh..sementara ko ada lagi nieh..isk..iskk..


  5. zealvia Says:

    wah..ko bersiaran dari balkoni rumah je ye! senang lah ye tak yah kejo2 nak tgk.


  6. pizet77 Says:

    mesti meriah raya cina kat sana...montel sungguh arissa rasa nak geget...hehe


  7. ena Says:

    oit ealyie!
    aku tgu ni hang bila nak mai!!? sekangkang kera je ngan umah hang!!


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back