ena
hagak2 korang la kan,
best tak kalo selalu dapat cuti panjang dan straight??
like... keje ler dalam 13 minggu, pastu ada cuti free seminggu...
pastu keje lagi 13 minggu cuti lagi seminggu
pastu ulang lagi 13 minggu, cuti lagi seminggu...
pastu ulang lagi 13 minggu, ko diberi cuti BONUS plak.. 6minggu!!
haaaa amik ko...sebulan setengah cuti!!

amacam?
ada berani??

meh meh join aku menggedik2 isi borang ni... wahahahahahaha



tu laa... dulu mak da suh aku keje cam tu...
tapi aku takmo... tak glemer.. hahahaha
skang pon aku takmo!!
aku cuma mao cutinya ajer...
wakakakakaka....

jelas sekali nada tidak ikhlas dalam permohonan tersebut!!
------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels , edit post
2 Responses
  1. Asu Bahiyah Says:

    Keje apa camtu...bestnya...
    Aku dulu keje 6 hari, cuti 4 hari....bahgia rasanya dapat jenjalan time cuti tu...tapi keje syift la...suffered sikit kat family dan time management


  2. Sayang.Ibu Says:

    haaaa... mak ingat keje ape laa td...:P
    isi borang cepat2 babe.. :)


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back