ena
ini entry tajuknya terasa seperti disindir....

hahahaha.... tak pasal2 aku sebok nak emo kan... hahahaha....

anak2 aku pakai CDs. anak ko pakai CDs?? anak orang len pon ramai pakai cd, apasal plak aku nak emo??hahaha...

tak.. tak... tak...
bukan aku nak membazir bli Cd mahal2 bulu2 bagai..
tapi benda tu da pakai 2 keturunan pon masih ok..
anak2 aku mmg pakai cd fully.. kecuali aku g bjalan ke..
kalo dulu mmg 100% cd la..
dispos 1 beg tu leh tahan 2-3 bulan pakai 2 orang..
sbb sesekali jer..
---> aQim masih on CD walopun sedang toilet train.. arissa mmg fully cd
sedangkan yg jenis Co****by tu aku baru bli. masa bli arissa da beberapa bulan
sekarang, lapisan PUL da koyak rabak terkopek cam lapisan putih pada plastik nasi himpit yang da disejukkan lepas rebus..
mmg fail la.. buat diaper cover pon takleh da.. mmg da nak kena buang da..
seb baik aku ada 2 jer brand tu...

tapi.. lain2 CD aku masih tip top tau!
lenjan la cemana pon..
lebih2 pon bamboo dia rabak.. - kalian otai CD kenal sgt la kan sifat2 bamboo ni..
kalo pelambat-basuh cam aku ni, mmg sengaja nak bagi bamboo rabak la namanya..

dan
kekawan.. cuba la.. cuba la.. cuba laa... CD mahal tu pakainya mmg berbaloi-baloi!!
ada satu brand tu, aku beli sumer kaler yg aku ada..(yg bulu2 jer la..)
sebab sangat puas ati ngan perfomancenya!!






walopun aku golongan marhaen jua,
bukan takmo bli yg murah..
itu namanya alah membeli menang memakai... eh ye ke?? ntah la aku tatau maksud peribahasa nih.. hahaha...

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
12 Responses
  1. belogpizet Says:

    saya pun bercd jugak...hehe
    emo kenapakah?? ada sesuatu berlakukah??


  2. ena Says:

    haha sajer gatai nak sentap... ekekeke


  3. Sayang.Ibu Says:

    ada selai CD aku eh maksud aku CD anak aku yg c****baby tu jadik mcm ko, tp maybe pasal aku gatal cuci guna air panas.. tp lelain elok pulak. tp kan, lately ni aku malas pakai CD sbb asik ujan je, CD pun x kering, dah 3 bln aku berdispo blk.. huhuhuuu


  4. ena Says:

    Sayang.Ibu

    hahaha aku pon slalu sebut "CD aku" ekeke sebab, aku yg bli...

    nyah.. nak tau.. sumer tu aku masuk 1 mesin jer.. apasal yg lain ok.. yg dia rosak?? ha? ha? ha?

    hihihi da nasebb...


  5. Ealyie Says:

    yg bulu2 tu ngko ada semua kaler??? ahahahaha.. jeles haku! :p

    itu CB aku takde experince sbb tak dan nk beli, bulih?? ahahaha..cmcd bykkk.. ni pun tah bila nak bercd balik sbb teruk jugak rashes si faris tempoh hari.. aku lak yg takut2 nk cdkan dia semula.. Rasa mcm nak basuh semula SEMUA cd yang ada.. tapi ntah biler..;)


    aku yg berpenyakitan, M :p


  6. ena Says:

    ely..
    bulu2 brand faveret aku tu jer.. bukan suma brand yer... skang dia da kuar bulu2 with corak.. lagi best! tapi Cd da melambak2 kat umah ni.. takleh beli huhu


  7. makcikrehan Says:

    woooiiii... kowser tawww.... sentap-sentapan ko ekkk....aku himpap kang!

    yerla.. yerla... nanti aku beli la CD bulu-bulu jugak... muahhahaha...


  8. ena Says:

    hahaha bior la aku nak sentap2 manja ngan ko! saper suh ko tak pelawa aku dtg umah makan roti jala! hahaha....


  9. NoraNNe Says:

    aku tau cd fav ko
    hahaha....
    sure la si IB tu...ye ke tak

    Phoebe


  10. ena Says:

    wei...
    kenapa ko tak penah bagitau add blog ko kat aku? ha? ha? ha??

    cis punya mak yong!!

    bila nak bersalin ni??


  11. Cik E Says:

    teringin nak abiskn duit kat CD ni tapi ngandung pun idak lg...

    huhuhu


  12. NoraNNe Says:

    wei aku dah tak penah update blog la
    so bt pe aku nak promote blog
    dah dasar pemalas dah now ni
    aku due middle next mon la
    aku tgh cari list2 aku
    ada barang2 lai aku tak prepare ni
    aku nak mencari steriliser la
    bp aku dah beli swing ngan aja
    nak kena mengtelaah bf la now ni
    keke


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back