ena

sejak balik dari indon tempohari,
somi saya asik ulang2 citer chilli crab yg sangat sedap di sana..
kat mana ntah.. sangat ceruk indonesia..
saya pon da lupa nama tempatnya..
tapi cerita chilli crab tu mmg la... buat saya menjejerkan aer leor..
dan takleh lupa!
keji tau cik somi ni.. da la asik ulang citer jer!! huh!


ye pakcik makcik, somi saya tu walopun akan makan apa saja yg dihidang..
tapi deria rasanya sangattt sensitip!
saya ulangi..sensitip mencari kesedapan!
tambah plak sejak kawen ngan saya.. bertambah2 sensitip
dan cerewewet bak kata anak buah saya!
kalo sedap di tekaknya.. sedap la biasanya!

ha susah tuuu!!!

balik kepada cerita chilli crab. kalo setakat nak bawak saya pegi ke tempat yg aku tak igt nama tu.. kena naik 3 kapal terbang sampai ke mini plane.. tak la daku sanggup nak pegi semata2 chilli crab tu kan??

maka dengan gigihnya..

akuh nak masak chilli crab!! muahahaha!!!

seb baik arituh ternampak chef wan masak ni
gigih ini makcik nak stat masak kul 6 harinih...
demi kepuasan tekakku
muahaha...

seb baik MIL da siangkan ketam tu.. (yes, PIL i da sampai sini semalam..)
aku tak penah seumor idup beli, siang n masak ketam.
melahap penah laa hehe..

tolong la doakan aku berjaya ye kawan2...






**abang... kalo u puji chilli crab u, siap la u! i nak beli set corelle yang 4 segi wiken ni ya!! jgn buat2 tak pasan. u igt i tatau ke u bukak blog i malam2 ha? ha? ha??



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels , edit post
4 Responses
  1. sirna Says:

    kite tak penah lak try chili crab, biasa beli crab masak lemak cili api je..hehe, nampak sedap, buleh try


  2. kalau masak niat utk suami mkn, insya Allah menjadi. kalau kurang sikit tu, biasala sbb masak ni kena cuba banyak2 kali baru jd pandai.


  3. nampak sedap..air tangan isteri mesti suami cakap best nye=p


  4. Asu Bahiyah Says:

    Apa cerita chili crab semalam?? Dapat ke corelle idaman kalbu?


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back