ena
sesi testing upload video..
ekekekeke


video


silalah mahapkan aku yang masih dalam mode jakun.. haha


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels , edit post
3 Responses
  1. makcikrehan Says:

    abammmm... abam buat apa abam.... jenuh makcik tenung video tu..tapi makcik masih tak paham modus operandi ko abam...mula2 nampak berus gigi, pastu tetiba rasa mcm nampak berus gigi tu jadi patung barney pulak...kekekekekek


  2. zealvia Says:

    pandenya abg aqemmmmmmmm cari golgate ye......eh er...bersih jamban ko ye..ekekek...pakai sabun jenama pe tuh?..yg alas merah tu...carpet getah ye..aku ni jakun sket...nampak bilik ayor ko...rasa mcm nak gak berkapet.


  3. ena Says:

    wei video testing pon nak komen ke? hahahaha

    MR..
    sambungan jalan cerita dalam video part II masi tak berjaya di uplod.. aku rasa modem ni pon failed jugak laaa...

    Zea...
    sabun jenama cosway.. yg merah itu tajuknya ialah alas kaki beledu yang da kepam.. hahaha


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back