ena



saya bangga kerana saya mewarisi bakat Cik uG yang pandai membuat sepah dan sampah!!
hahahahaha
ni hasil kerja kelmarin..


semalam pas balun roti+baked bean, dia mintak kertas nak lukis+kaler2 lagi...


kiterr jugak yang tak dapat...

harap tangan ke kotor.. tercelup lam botol poster colour


hiii kiter gewamm tau! sumer abang je dapat!!



* malin.... ko hengat... kalo aku bukan SAHM, aku ada masa ke nak tengok anak2 aku dari tak pandai pegang pensel kepada seorang pelukis?? hader? hader??

** best tau dok umah jaga anak! saper kata tak best???



hahahaha........

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels , , edit post
6 Responses
  1. -iLLa- Says:

    wehh pdi aqim warna..kalo adam aku ase abeh kt diri dia..ngn addin..


  2. zealvia Says:

    mmg sgt teruja..kadangkala sampai teresak melihat anak sgt bijak!

    Tapi part kemas2 lepas bersepah tu..yg sgt hazab!


  3. sirna Says:

    setuju!!seronok kan tgk anak develop skills2 baru...


  4. Ina Hashim Says:

    ena,

    that's the beauty of being a SAHM...dpt tgk anak membesar depan mata


  5. mummy_adam Says:

    dok umah jaga anak mgkin keje yg paling sesuai utk kita, mak2 :)


  6. malin Says:

    wah, siap mention name kite tu, harus komen ni.... mmg r kak best part duk umah keja b'kepit jer ngn ank mcm kembar siam dh ha, tp yg x best tu keja umah pn sume kena settle r, huwa, lotih tau....


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back