ena
hubby kata nak lunch kat Rest. Sabar Menanti..
ni le 1st time laki aku pomot kedai makan di spore ni..
sendap kot.. biasanya dia kondem je sumer kedai makan kat sini haha..
takpe.. apa yg penting, so aku tak payah masak..yeay!!
-----------------
budak2 bangun lambat..
aku buat bekpes sandwich sardin ngan nasik goreng je..
pastu bawak anak2 terjun pool..
sambil menyelam minum air..
mak bapaknya menyelam sambil niat mandi wajib.. haha jimat masa ekeke

lepas bilas..da kul 12 dua-dua kanak2 pengsan semula!
ngan bapak dia pon pengsan sama..
aku ngan iQa je terkebil2 sbb lapor..
tgu depa bangun baru nak kuor..huh keji tau!
sajer bagi aku lapor.. dah la jalan2 blog org suma dok tayangan masakan perdana..
huhu.. lapor lapor..mentang2 nama kedai tu Sabar Menanti,
dia p bantai membuta pulak! huhu

sambil aku menuju ke Sabar Menanti,
marilah tatap gambo mihun sup aku yg tak baper sendap ni..

hagaknya kena rebus kulit ayam ngan lemak2 skali kot baru sup aku jadik sendap.. huhu



takpe! yg penting bergedel aku sendap.. haha sendiri buat sendiri balun sampai abis.. ekeke



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
1 Response
  1. Siti Fazilah Says:

    pandainye masak macam2..kagum saye..


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back