ena
ari rabu lepas = Teacher's day kat sini
so kak iQa cuti.. melepak kat umah

dia hadap muka mama
mama hadap muka dia
dia buat kuku
pastu mama plak buat kuku

dia kena bawak abam encing
pastu mama plak bawak abam encing

haha best best... leh gilir2
kalo tak tu, manjang mama le kena hadap si abam
kejap nak kuku pastu nak encing pastu kuku pastu encing
hoh pengsan aku!!

dekat2 nk tengahari.. rasa cam busan lak kat umah..

mari kakak,
kita angkut kanak2 ni ke playland kat bawah

budak abam asik conquer playhouse itu
tak kasik ica masuk
tak kasik kawan lain masuk..

chinese girl tu sokmo membebel je mulut.
rupa2nya dia ngadu kat grandma dia
&^&@%$*&^%(*@#@$$@$$@%@& ---> dia ni nak main sorang aje! tak bagi orang lain main! ingat rumah dia ke!!
(translation oleh iQa.. hehe aku tak paham apa dia ngadu ekeke)


teacher's day adalah sangat menghepikan aku. kerana skolah adalah cuti hehehe
kat mesia 16 May tu tak coti kan???



makcik, tempat maen ni ada ekon (sepertimana yg ko suka) maka takde lah aku panas, penat dan haus.. ekeke


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels , edit post
2 Responses
  1. budak abam tu nampak so cheeky.


  2. ibuaqif Says:

    puas aku pikir pe yg buat kuku..hahahaha...buat susu eh?


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back