ena
*ini bukan entry ilmiah. jika anda nk cari tips disini.. teruskanlah bermimpi hahahaaha...

kejadian ni da lama berlaku pon..
masa bulan posa aritu..

malam tu suhu econ bilik cam biasa je..
takde la sejuk ke panas ke.. sama je cam hari2 lain
lepas sahur, lam samar2 lampu tido aku nampak muka ica comot
belek2 rupa2nya darah da kering..

err tak pe la.. panas dalam kot
bersihkan idom dia pastu aku tido balik le..
sok pagi tu bangun tgk2 idom kuar darah lagik..


seb baik la pas mandi tu tak kuar lagi da darah ke apa..
aku suspect mmg dia panas dalam la.. agaknya

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
2 Responses
  1. ibuaqif Says:

    lin,
    ni aku nk share tip yg mak aku selalu buat kat aku masa kecik2 dulu...aku pun jenis idung selalu berdarah masa kecik..so mak aku amek daun sirih, gulung2kan & letak kat idung aku...magik ko! mmg berhenti la darah tu...hahaha...ko tryla kalau idung anak2 berdarah lg.. *wink!*


  2. nazat Says:

    haha.. mama..!
    aku dah bertahun kot x jengok blog ko ..! (sejak aku tutup blog aku..kekeke)..
    so jz wanna drop by n say hi..!!

    oh ya.. aku pon kdg2 ithong kua darah masa kecit2..ko tau x apa pasaan biler darah kua ikot ithong??

    feels like.. wah..! aku hebat.

    so ica.. give auntie high 5!!! kita segeng..! :D


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back