ena
Wah!!
Dah setahun!
Pos terakhir was 8 jun 2012 dan harini adalah 8 jun 2013
Kebetulan!
Aku x perasan pun ngam2 setahun rupa2nya tak mengarut kat belog

Haah. Bizi. Mmg bizi sesangat. Disorganize gamoknya kami nih huhu
Almaklom, dah tambah 1 anak lagi hahaha...
Syukur Alhamdulillah btambah sorang lagi umat Muhammad, pewaris kami.
Qa'id da 4 bulan da pun. Satu post pun tarak ttg Qa'id dlm perut.
Tiba2 da 4 bulan hehehe

Tempoh setahun tu rasa cam kejap je kan. Tp hakikatnya mcm2 berlaku.
Aku skg da benti keje. Yup aku resign govt. rezeki Allah limpahkan melalui pelbagai cara kan
Buatpe nak risau hehe.. Syukur Alhamdulillah kami masih kaya. Malah bertambah kaya hehe..
Kaya mcm2 jenis kaya kan.. Kami kaya apa tu Wallahu'alam. kaya stroller la kot hahaha

okey nanti sambung hihihhi


------------------------------------------------
 jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
6 Responses
  1. ida Says:

    Wah..aktif balik k


  2. ida Says:

    Wah..aktif balik k


  3. Anonymous Says:

    It's goіng to be ending of mine day, however
    before finish I am readіng thiѕ enormous piece of writing to increase my experience.


    Here iѕ my web blog: facebook


  4. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)



  5. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back