ena
harinih tatau nak citer apa.... ku penat tak ilang lagik... balik kg, pegi ipoh..ke hulu ke hilir...arinih masuk opis...adui letihhhh

so, ku rasa nak update gambar si aQim je la arinih....

aQim da merangkak sikit² jer la... selebihnya dia merayap@menyelar jer...
ni gambar kat nuseri...

last week bawak d p swimming pool... suka banget dia main air pancut itu...

ni plak tetido masa temankan mama pegi jCard member's day..
aku suka volo nih.. tapi sayangnya ialah takleh recline! sian anak aku tido sama duduk

nih hobi baru si aQim, masuk bawah walker...
dan bawa walkernya berjalan² keliling rumah ekekeke
di nuserinya plak... aQim suka sangat nak buli baby kecit²... eikk adakah itu petanda dia sukakan adik²? ehehehe bila aQim nak dapat adik nih? e ekekeke.
**aQim suka menyelar (lihat aksi di bawah) berbanding merangkak dengan menggunakan lutut

aQim da pandai duduk...
mamat ni skip merangkak...dari menyelar trus duduk. dia merangkak satu dua langkah jer,....then menyelar balik huuuhuhu

sekarang dia da pandai berdiri... pegang sofa @ kaki meja..dia leh berdiri da.
dan suka sangat la kalo orang pimpin dia, papah dia jalan keliling rumah...yeehaa

okey...
ni plak gambar si aQim dgn car seatnya...
aQim sangat suka car seat ini tau!! dia lebey suka dok situ daripada kena pangku...
heheh bagus anak aku!

hari senin...

hari selasa...

hari rabu...mama EL sakit perut....
ikut antar cik uG p hospital pon senyappp jer ekekeke...

hari khamis... lena atas seat nih sedapppp

hari ahad... otw lik KL dari kampung, aQim dok belakang sekali... lena sepanjang perjalanan eheheh mama dok depan senang lenang arr




------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
6 Responses
  1. erl

    aqim dah macam big boy, mcm umo dah lebey setahun...semangat ek badan dia


  2. ena Says:

    ahahhaa... memang pon besar sket si aQim ni kak... terlebey zat kah kekekeke


  3. habibnas Says:

    weh gamaba tido berjemaah dalam keta tukan..best tu..leh menang masuk pertandingn..hahahah i likeeeeeeeeeeee
    asal aku tgk anak ko makin hensem arr..badan mantappppppppppppppp hahahahahahhaha


  4. ena Says:

    ahaha.... masuk peraduan???? ahahaha


  5. zamarissa Says:

    erl....

    makin comel le mamat aQim ni...
    weeeiiii...mcm ku pnh lihat je air pancut tu...ekekekekekeek...

    mana ade aku kurus...dlm gambo jer...skang dh tlebih berat ni....huhuhuhhh...


  6. ellyn Says:

    akhirnya dpt gak tgk gbr aQim yg latest...comeynye la dak aQim nih....


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back