ena
perasaan yang berbuku di hati ni makin melebam...
sepanjang hari aku rasa cam aku biasa jer...
tapi si PA nih dok kata hari nih hari jiwang aku... (apa kes tengah marah nak jiwang plak??)

menjelang kul 12 lebey aku da sebok nak blah dari opis..
thee hee hee... ku berjaya melencong ke alamanda...
tatau nak buat apa
nak gi mana
nak bli apa....
sajer nak melepas BENCIII aku malam tadi.




hasilnya: aku dapat
3 pasang socks hallmark- utk aQim


buku-buku:
mula² nak beli cecilia ahern punya buku.
tapi melayan perasaan punya pasal, aku terbeli "the trouble with marriage" by debby holt nih plak- untuk aku

illustrated bibliography of mahathir - utk iQa













spaghetti bolognaise kenny rogers - utk aku
macaroni cheese kenny rogers gak - utk aku










dua ketul muffinnya - pon utk aku
sepasang spec GUESS - utk aku
electric steriliser - utk aku ke utk aqim?

dann

sekor ERNIE - tepek kat cermin kete
(fuh! aku tak penah bli@gantung benda² kat kete taww!!) - utk aQim


total? ku habis dkt RM1K lerr dalam masa kurang dari 3jam fuhh!!!



------------------
aduhhhh hari da petang... kena balik umah.
cemana la ku nak hadap si dia kt umah ni karang??? dah la iQa takde umah!!!


huhuhu ku benci gaduuuhhhh

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
5 Responses
  1. 1k in 3 hrs?hehe best kan bila bershopping...bila balik umah kira balik expenses spent rasa cam tak caya je boleh hbskan a sum of $ sekali shopping...tapi yg penting hati puas, terapi minda yg pentingnya...hehehe


  2. nazat Says:

    bahaya mu nie kak..
    lenkali kalu ku tahu mu tgh serabut
    akan ku ikat kakimu di meja opis
    supaya x dapek mu nak berlenjan sakan..hahaha


  3. zamarissa Says:

    mak aiiii???? rm1k dlm ms 3 jam????
    mmg hebat terapi mindamu er...heheheheh...

    byk nye mu mkn...bedal sorg2 lak tu...lenkali kalu nk ngular, ajak aku yer...

    tp ku xde le rm1k tp ku blh temankan mu mkn...hehehehhe


  4. ena Says:
    This comment has been removed by the author.

  5. ena Says:

    muahahaha....

    memang banyak pon ku beli makanan!! tapi ku cuma makan macaroni cheese jer... spaghetti dan muffin masih ada lam fridge sampai la hari ni muehehehehe.....


    hahahaha padan muka aku!! seb baik masa tu lom gaji! kalo tak tah2 ngan gaji2 skalik aku abiskan hahaha


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back