ena
ku rasa buhsan....
sangat bohsan...

ku lepak kat blog atOK, mamat nih senior aku masa kat UTM...
kah kah kahhh ku gelak² sorang baca entri demi entri...
mamat ni memang kelakar tahap nak kena penyepakk!!!

okeh kembali kepada isu bohsan...
cemana nak buat ek??
buring ar keje sini...
eh eh ehhh semalam aku isi borang minta keje. masa kat opis...
sekali da isi separuh, part diploma dan degree aku lupa details plak..
trus aku tak siap isi borang. borangnya online..
kononnya arinih nak sambung isi tapi tak bawak maklumatnya
haiissshhh...
asik tangguh jer,... bila nak dapat interviu nih???

tetiba teringat kat mak...
mak...
tak beshnya keje gomen mak!!!
kalu ku amik alih kedai mak pon rasanya ok...
da kaya sedikit dari sekarang agaknya??
huhuhu...



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
4 Responses
  1. ena,
    x best ke keje gomen?akak yg sejak grad till now keje private,sll terpikir,mesti best giler keje gomen,rilek je..takle mcm private asek terkejar2 sbb profit based kan


  2. ena Says:

    huhuhu besh apa kak??
    tah la bergantung kat dept mana dan posting kot!
    bagi ku,
    kerja ku memang membohsankan huhuhu..

    rilex apa...
    huhuhu mencikss!!


  3. zamarissa Says:

    erlll...

    ko apply keje kat mane????
    xbest ek keje skang????
    pastu nk keje menda plak????
    ko x amik skim pencen ek???


  4. ena Says:

    tu la pasal...
    aku da p gatai amik skim pencen pon...
    ah lantak ar...
    aku apply jer... kat macam² tempat..

    merapu ---> laki aku kata
    ahahahahah.......


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back