ena
ni masakan malam tadi... kunun kan hubby nak pegi OS..
ku rajin la masak dinner... hehehe nak bagi hubby rendu kat aku ler ekekeke...


ni tomyam seafood - iQa request takmo pedas sangat haa mama eheheh

lauk wajib: sayur - sawi bunga + udang kering originally from Kudat

serba ringkas - bean curd+bawang goreng



ni brunch aku kul 11.30 pagi tadi nasi ayam di Anjung, Alamanda
sedap ni woooo.... RM4


*kalu p Anjung, kedai ni sebelah dalam. dekat sebelah Bank Islam. ku tak ingat namanya. tapi ada satu kedai jer disitu. makanan lainnya sumer tak sedap. nasi campur, soto, mee kari sumer fail. nasi ayam jer sedap.. muahahaha




------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
2 Responses
  1. wah3x..rajinnya mama aQim nih masak ye


  2. ena Says:

    hua hua huaa

    ku memang selalu masak kak... kan ke area umah ni susah nak jumpa kedai makan sedap...

    tapi baru sekarang nih dapat idea nak amik gambar masakan ku kekekeeke...

    hahaha masak simple² jer pon kecoh ekekekeke


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back