ena
kelmarin, ada orang tuh terjun dari katil
tengah² malam, time mama n abah lena tido,
orang tuh sebuk panjat mama panjat abah sumer² la...
tetiba
bedebukk... di sambut oleh suara aQim melalak panjang...
Astaghfirullah al azimm... d jatuh terlungkup atas lantai..
selalu d jatuh bernasib baik jer. kali nih, dahi kena lantai pastu part area mata tuh tatau terkena apa (kena bucu baby cot kot??)

alamak susah nya nak amik gambar

hah ni.. calar kat mata tuh...

dahi belah kiri tuh lebam... tak nampak sangat lam gambar

hari kedua - lebam da ilang, tapi parut tepi mata ada lagi



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
4 Responses
  1. ellyn Says:

    sama cam dak ammar la jatuh katil...hehehe


  2. adei ena,
    alysha so far masih bernasib baik..dia dah reti turun katil tapi sll gak la ter kuat sket landingnya..tapi so far xde la pape lagik


  3. ena Says:

    muahahahah... tatau diam, padan muka pon iya kekekekeee


  4. Liana Majid Says:

    dah start melasak ler tu ekkk...bak kata abah aqil..lenkali pakai helmet fullface ekekekeke


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back