ena

korang tak pasan ker aku punya n3 sebelom nih langsung tak berkaitan ngan tajuk wakakakaka...
sebenonya nak citer perkembangan aQim tapi leh tersasar plaks..

perkembangan aQim menjelang setahun,

aQim baru ada 4 batang gigi + 2 lagi sedang lam proses memecahkan gusinya..

masih bertatih - tak berani nak jalan sendiri. mesti nak pegang apa².. dan kalo takde menda nak pegang, dia lebih suka merangkak...

kuat membebel bahasa dia la..

sihat walafiat (Alhamdulillah) kalo sebelom ni asik sakitt jer.. skang dia sihat dan berselera sungguh time makan!

masih sangat manja dan suka tido berkepit berbanding tido lam buaian..

dah pandai tunjuk itu dan ini.. cth: cat, tunjuk kat lantai dan cicak tunjuk kat siling.. bird?? takde... suka sangat buat tangan isyarat takde tuh ehehe...


perjalanan breastfeedingku...

utk aku plak, keadaan da getir sangat da skang nih. susuku mmg da merudum bangat. until last friday, ebm ku ada sebotol jer.aQim minum pagi tuh, tengahari ku balik nyusu direct dan petang pon direct.

harini ku g keje, ada 2 botol ebm.. itu jer la.
skang memang da ibarat kais pagi makan pagi la..
kelmarin aku da standby susu kotak dutch lady fresh milk tuh. in case dia lapar dan aku sakit nips, kena la bagi susu tu. tapi nampaknya sepanjang wekend ok jer.. so susu tuh aku yg minum abis sekotak besar ahaha...

nips aku plak da cam melecet.yer la kan time peknen nips tu lembut. bila aQim asik isap jer, sakit ler. plus dia bergigi tajam...aduiii la!!
tapi hati ku tabah jer..
kalo ada lagi rezeki aQim, ada la. kalo takde, ku redha.
nanti mudah²an pas bersalin nanti aQim leh sambung bF...
semoga mudah rezeki anak²ku kelak... insyaAllah


*nak beli FM yang tin, ku memang tak sampai hati lagi la! ku rasa kalo terpaksa campur pon, ku akan campur ngan fresh milk yg kotak tuh... eiskk ku rasa nak menitik air mata bila pikir nak kena beli FM


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
4 Responses
  1. ajasuakeem Says:

    Erl, insyaAllah. Nanti dpt ko tandem breastfeeding atau maybe masa tuh ko boleh perah bg aQim kan. Jgn sedih2 ya..ko tuh dh la tgh pregnant. Take care


  2. zealvia Says:

    er..ko dimana...ku dah promosi gedering ni.


  3. luna Says:

    erk...jangan ena..jangan..
    jangan sedih2
    happy birthday aqim :)


  4. ena Says:

    huhuhu...
    cemana tak sedey..
    argghhh...

    ngepam bikin frust jer. aku rasa nak cuti jer... leh direct jer muahahahaha....

    SUE..
    epi besday tu iki also..


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back