ena
mimpi budak nih??
taklah!
mimpi aku takdak kaitan pong ngan dia!
nih muka dia yang comot time aku makan kat alissara, Puchong arituhh...

--------------------------------------

malam tadi aku mimpi takoott ooo...
cemana eh?

mula² mimpi.. ada la kisah macam²... aku tak ingat.
tiba² sampai satu babak, aku akan dihadapkan ke mahkamah atas TUDUHAN membunuh 2 orang dan cederakan sorang wanita... wanita nih, sorang pegawai kat Kementerian aku!
haih cemana dia leh masuk mimpi aku nih??

lam mimpi tuh memang aku ada cederakan dia.
tapi part aku bunuh orang tuh, aku cam keliru... iye ker? ada ker aku bunuh?
aku ilang ingatan ker?? (dalam mimpi tuh laa...)

aku cari tafsir mimpi kat sini tapi makna terdekat yang aku jumpa cuma ini...
Mimpi mendapat hukuman mati.
Bererti anda akan panjang umur.
alahai... aku tak kena hukuman mati pon malam tadi!! aku baru sampai kat babak ---> minggu depan nak kena bicara!! huwawawawawaaaa
Mimpi membunuh salah satu makhluk berjiwa.
Alamatnya akan makan harta benda yang haram dari sesamanya.
wehhhh aku tak pasti la aku bunuh ke orang tuh????
Mimpi membaca atau mengikuti peristiwa tentang pembunuhan.
Alamatnya anda akan mendapat pekerjaan ditempat jauh.
haiiihhh ini ker? cam takde kaitan la plak kan??

sampai skang aku cam terngiang² kerisauan aku masa lam mimpi tuh. sebab, last part yg aku ingat ialah, aku tengah kerisauan kalo aku bersalah, mesti kena buang keje. cemana nak bayar monthly umah? cemana anak² aku nanti?? cheh!!

mengaruts btolla!!!

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
10 Responses
  1. Ina Hashim Says:

    ena...

    isk jgn risau sangat...jgn terlalu percaya pada mimpi sampai kita taksub lak..mainan tido je tuh..jgn terlalu dipikirkan..dahla ena tgh preggie..anggap je xde pape..insyaAllah


  2. mama liana Says:

    time peknen ni mmg selalu mimpi yg bukan2.. tak logik pon ada gak.. sama gak kalau time period.. mesti mimpi yg tah apa2.. mainan tido je tu..


  3. zamarissa Says:

    hahahaha...riso gak ko ek psl mimpi???? kot2 btl kot yg ko akn dpt keje kat tmpt yg jauh...hehehhehe...


  4. ena Says:

    KAK INA, KAK LIANA...

    hihi macam² ler...bangun tido tu siap termenung lagik huhu... tah apa² la..
    mainan tido jer ek??

    PU3..
    hihihi... kalo nak dpt keje tpt lain bagus gaks. aku kan mintak transfer..tak dapat2 lagi. dari tahun lepas ku applied. mana tau kena transfer p Johor ker.. ahahaha...


  5. Maizatul Says:

    mimpi itu mainan tidoq jeek...don't woory..


  6. luna Says:

    keh keh..shomelsla mu ni ena
    tak ada apa apa lah itu,insyaAllah..
    mungkin terlebih lihat cerekaramakah?hihi


  7. zealvia Says:

    kalo ikut tafsiranaku lah mimpi ko nih kan...terpulang lah nak caya ke idak kan...itu bermakna ko kena belanja aku makan mc donald yg lunch promotion tu rm5.95 sen tu je...amacam rerasa leh dipercayai tak?


  8. mau pindah lagi ka???
    org lain suma mau dok dekat en.hubby


  9. ah tok Says:

    Saya dicampakkan ke Negeri Che' Siti Wan Kembang. Jauh perjalanan. Huhu


  10. ena Says:

    hihi tenkiu MAI... da tak riso da.. ekeke...

    LUNA.. ko miss cerekarama aritu ler.. rugi rugi ekeke

    ASU.. aku sudah bosan dok kementerian nih... huhu cemana nih!!


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back