ena
selamat pengantin baru utk Zamri n Yusnor Izzah..




balik dari kenduri kawin tuh, kami singgah Restoran Limau Nipis - recommended by my officemates... katanya air itu sangat sedap..
air limau nipis special yang dimaksudkan ialah yang putih hijau itu ya, kawan²..
rasanya? tak sedap la! ada jelly (ke agar²?) yang keras di bawahnya..
dan agak memualkan..ekekekeke...

my rating? 1.5 out of 5 stars
kerana pekerjanya LANGSUNG tak mesra alam!!

dan kata² saya ini disokong oleh 2 orang di atas ini muehehehehe....


nota:
car seat ini sama cam aQim punya. makin lama, makin naik harganya... penipus kan?? bukankah patutnya makin turun??



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
4 Responses
  1. cikwawi Says:

    erl,
    sedap la air liamu nipis tu! kita suka tau! soo refreshing gitu. kita kalu pegi sana order air tu je, makanan tak order sebab tak sedap! hehehhe


  2. ena Says:

    hehehe aku sekelorga jer rasa tak sedap kot? ekekekeke......


  3. iena hamdi Says:

    wah.. sedap blog ni.. ada makan2


  4. ah tok Says:

    ermmm,
    sape erk? Malas nak scroll entri lama. hehehe


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back