ena
si mamat sibuk di hari kejadian
punya la laju dia jalan, sampai takleh nak snap pic hahaha

malu sebenarnya nak tepek gambo KC ngan wardrobe..
sebab aku buat murahan ajer..maklum ler bajet ciputt...

kat bilik aku ada ruang cam ni... so mula² plan nak buat walk in cabinet, tapi towkey tuh tak recommend dengan disokong oleh beberapa hujah beliau..
maka kami decide buat yang ini ajer..


ni lah hasilnya - buat² tak nampak jer la kat bilik aku yang bersepah² tu yer...

compartment belah kiri


dan ni belah kanan - aku tak kemas pon.. main sumbat jer sebab nak clearkan bilik baju

nih pandangan sisi kot?
hiskk..cemana nak snap pon aku tatau la!
misi aku, nak tukar suma perabot lam bilik jadi kaler putih...bleh??? maknanya sumer drawer bagai akan dimudah.com kan oleh ku ahaha...

**ok ya... aku ada satu babycot kayu..
besar dan bagak.. sapa nak sila call dan datang ambil.
bagi FREE jer!!































------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....

Labels edit post
8 Responses
  1. -iLLa- Says:

    weh besar mn bb cot tuhh??
    aku nk aku nk...
    free kee wehh??
    aku nk nk..ekekee..
    cantik wehhh


  2. wah..cantik ena tq..tq..nampak lawa..ena suka kaler putih ye. kak pun ingat nak buat sliding door mcm ni. mcm mana keje contractor tu ok tak. Kak pun tengah mencari yg budget aje.

    Ehemm..kitchen cabinet gambar? hehehe..


  3. ena Says:

    ILA..
    berapa banyak cot ko nak simpan weh??? meh jual kat aku yg putih tuh.. eheehe

    KAK NIS
    kontraktor tu ok la..sangat murah dan cepat. in term of kualiti pada ku puas ati la.. nanti kak datang umah, tgk dulu okes?? ehehe


  4. RoSeHaiKaL Says:

    lawa2 aku suke...bole rekemen kat aku laaaa..aku pun tgh survey2 gak...eh umah ko kat area mana? bila nak wat housewarming??? harus sampai ke bilik aku telek..kekekee


  5. Ana Says:

    wahhh cantik laa wardrobe tue..suka kaler putih gakk..ana berangan nk 1 umah kaler putih tau..tapi katil dah kaler coklat..sayang lak nk jual sbb dah king size..huhu..

    ena dok kt kinrara ke?? kt ne??


  6. Ina Hashim Says:

    santeknyaaaaaaaaaaaa


  7. lia Says:

    salam kenal....

    saya baru dlm proses nk amik kunci jd mmg tgh survey2 tmpt buat kc & wardrobe....

    mmg lawa wardrobe 2...

    boleh email kat saya x alamat kontraktor & brapa kos awak buat kc & wardrobe.... btw gmbr kc letak la, teringin nk tgk + size brapa kaki ya?

    maaf terpanjang pulak ;p


  8. adex-aieda Says:

    tetibe kukd suka bila tgk wardrobe ngan cermin tuh...confirm nampak segala macam atas katil..huhuhuhu


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back