ena
dengan sangat berat hati....

mmm...
cuti unpaid da lulus...
cuti 3 minggu bergaji pon da lulus...
ikut jadual,
minggu depan saya dan anak² akan berangkat ke Singapore..

hmmm banyak sangat lagi benda nak kena settle kat sini...
bank, bayar insurans, cancel kad credit, potong line internet, fon, astro etc..
nak redeem points, nak amik voucher... nak soping...penting tu!!

hari ni last day saya kerja...
next year tatau lagi la..
kalo murah rezeki, saya jadi SAHM terus...
tapi kalo ada aral melintang,
next year sila bawak muka tebal lapor diri depan KP ya!








------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
7 Responses
  1. neeza Says:

    ko ikut hubby ke? brapa lama kat sana? take care ye.. :-)


  2. -iLLa- Says:

    ok!! moga selamat sumernyaa..nanti aku nk ke singapore..kita jupe d sanaaa yaaa......


  3. ena Says:

    neeza: setahun jer...

    Illa: u r most welcome!


  4. zealvia Says:

    keep in touch er, take care. kem salam kat ika.


  5. Ina Hashim Says:

    ena,

    jgn lost contact eh...all the best to you


  6. cik-zura Says:

    oiii... baru dpt bertukar ke HQ ko pi unpaid leave plak ek.. hahahaha... bagus bagus... take care yach..


  7. ena Says:

    hahahaa....
    siaann aku kan.. sian JPBD ekekeke


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back