ena

bukann bukann bukaannn...
bukan nak tiru bilangan anak dia...

aku nak tiru rambut dia jer.. hahahaha
last wiken kan aku lik kg..
so ari ahad petang tu.. sebab kakak aku ada kan..
buli la kakak aku jaga anak2.. aku laki bini p saloon hahahaha

konon nak potong rambut cam kate tuh..
ari2 tgk muka dia ni, cam lawa lak aku tgk rambut dia..

balik dari saloon.. ada la rupa rambut kate..
walopun orang lain tatau aku nak tiru kate.. termasuk hubby..
tapi yang penting anak-anak dan anak sedara sume kata rambut aku lawa...
haaa.. (mode vangge)
sebenonya rambut aku jadik cam gini

ahhaha adakah aku cun (dan kurus) macam ini? keh keh keh

sekaliii...........
masuk hari jumaat...
rambut aku da jadik cenggini!!!

mode malu dan tak redha.. huhu

kejap2 jadi cam gini...
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sungguh mak tak redha!!

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
8 Responses
  1. m-i-o Says:

    eh, mak pernah tengok pasal kate ni uruskan anak2 dia kat astro. gila betul. part dia memborong groceries aje buat mak pening.

    rambut pesen pendek memang sesuai utk title mak orang. utk mengelakkan tangan menarik2 rambut yg tak gatal tu. kahkahkah!


  2. ena Says:

    ha ler.. aku nih hari2 tgk channel DHH huhu mmg sadis jadi kate.. satu kete beso penuh ngan car seat..huhu...


  3. la naper tak tempek ur photo. bolehla akk tengok.


  4. ena Says:

    oh kak nur..
    daku ni sedang belajar2 menginsafkan diri huhuhu kesiannya da tua baru nak insaf....

    maka tak mau tepek pic tak bertudung lagi... huhu moga2 berpanjangan laa...sampai bila2...



    **ku tatau cemana nak tukar pic kat profile blogger ni.. huhu pic tu tak pakai tudung kan..



    *


  5. zealvia Says:

    picas yg last tak tahan tu..muahahahah


  6. Ealyie Says:

    apa pon ko tetap vouge nyahhhhh..;p

    p/: pelik gak aku memula bukak entry ni kelmarin.. tgk gambo je, jotting takde.. apa kes minah nie?? kuikuikui


  7. ena Says:

    Zea..
    huhu sadis akuh sadiss

    Ely
    manada orang vogeh berperut muncit? huish!!


  8. Cik E Says:

    cantik sehhh

    kalau la kita leh wat rambut camtu kompom vogue.. apakan daya rambutku kembang setaman


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back