ena
cantek tak semestinya sedap
sedap tak semestinya hanya di kedai shantek!


pic credit to her


kedai ni shantek..
promote by kawan uni aku.. depa laki bini kata sedap..
pastu nampak lak kedai ni dalam mingguan malaysia..
aku laki bini lak.. dengan air liur menjejer mencarik kedai ni guna GPS weng..
cukup la 2-3 kali pusing.. jumpa gak...
alamat yg aku ada di Jalan Kolam Air
tapi
ada yg kata kat jalan Chat? ntah...

badan penat sebab kuar umah lebih kurang kul 8 tapi kul 12 lebih baru dapat sampai kedai makan..
yes.. JB - Spore are so near but yet so far.. huhu

waktu sampai: 12 lebih tengah malam..
keadaan: kebuluran
perasaan: tidak marah. cool.
customer svc: Bagus! bagi 4/5 stars!
makanan: jap...

lauk kami:
baby kailan, sizzling beancurd, buttered prawn
sotong bakar, pari bakar..

itu nasi..
dan
teh o lemon aku sedap!
ni baby kailan ke?? ha? ha?

sotong tanpa rasa
tuka yg telah menjadi pari.. masak apa da lupa tapi tawar!

harga: bagi kami murah la... total bill kami rm70+ kot..

hubby: inilah kedai makan tanpa ke'rasa'an.
aku: kalo ko pakai beras murah...jgn tulis dalam menu bahawa nasi putih kamu ialah fragrant white rice. buleh?



kesimpulan: kami tak rekomen! hahaha...
sekian tima kasih



*bukan aku je kata tak sendap okeh.. orang ni pon kata tak sendap. tapi ayat dia berlapis2.. aku? haram takdak papan lapis.. ekekeke

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
10 Responses
  1. murah sangat kalau 70~~
    berbaloi-baloi


  2. owh tak sedap ke. tarik balik lah.tak berbaloi2..hehe


  3. sirna Says:

    tak sedap ke, kedai sikit punya cantik


  4. ena Says:

    farah..
    haha tak baloi.. ekeke

    sirna..
    ye. tak sendap.. tak payah carik ekeke


  5. kadang2 tekak manusia lain2 rase.. hehe.. jgn mare k..


  6. Madey Says:

    Bukan tak sedap je..then ade benda lain kat situ..huhuh


  7. Anonymous Says:

    mmg xsedap!tempat aje lawo...tgk la chef die msk mcm haram..haha cr chef yg bdn sedang2 besarnye tu..haiyoo xsedap


  8. nurHeart Says:

    another location - nusa bestari, tpt yg santek, leh buat tpt lepak2, ngeteh.. food? msing2 punye citarasa ye, sesekali mkn berdua kt situ ngan ank msa balik skolah :)


  9. Anonymous Says:

    sedap ke tak sedap ke senang je..makan je kt spore jgn masuk johor.70 murah??bagi orang johor tu dah mahal...buat kacau market je



Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back