ena





aku kat kL lagi skang ni..dengan kanak2 la kan..
hubby da lik spore hari ahad malam..
aku anto sampai KL sentral je.. jauh benor nak ngantor sampai ke KLIA tu..
so malam tu aku tido umah uG je..

ikut plan hari senin nak lik kinrara...
nak tebas pokok kacang panjang yang merimbun cam semak kat pagar depan tu..
tapi..
tak pasal2 uG n somi dia tak keje..
depa jaga kanak2 yg kul 8 da bangun..
aku membuta dengan bahagia.. bangun kul 11 lebih. haha
pastu konon nak kuar tapi bahagia sangat kan dok melepak kat umah..
kul 5 lebih baru kua.. amik ucu kat Bukit Jalil (baru ku tau Puduraya da pindah ke bukit jalil)
then pusing keliling stadium carik warehousale metrojaya..
aku rasa banner tu tulis start semalam.. tapi takdak! haha

then off to midvalley..
jalan2 pusing2
balik umah uG semula..
makan
dan tido... haha

harini kami nak lunch di iKea..
pastu baru lik kinrara utk menjalankan kerja2 menebas pokok kacang panjang.

daa...


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
5 Responses
  1. Ana Says:

    fuiyooo..bestnyaa dapat balik sini ekkk..


  2. ena Says:

    haah
    balik kampung utk menggemukkan badan wakakaka


  3. huhuhu..umah ena kinrara kat ne? bila nak menetap kat kinrara balik?


  4. This comment has been removed by the author.

  5. ena Says:

    farah
    kat BK5B.insyaAllah tahun depan kami balik 4 good :-)

    bila farah nak pindah?

    anyway,
    dekat2 ngan kinraramas tu ada kedai mokcik jual makanan pagi-tengahari. sedap.dan ada home delivery.nanti buleh bli situ kalo time tak sihat@malas masak (macam aku)

    hahaha :-)


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back