ena
harini tgk wanita hari ini kat tv3..
macam best lak topik "SAKA HARIMAU"

ustaz Sharhan tu cakap laju giler..kekangan masa kot haha.. ada few things je yg aku igt:

petanda2 saka melalui mimpi:
1. bermimpi anda jatuh dari tempat tinggi dan tersentak dari tidur (hah? aku biasa mimpi jatuh tangga ke parit ke..pastu tersentak..)
2. bermimpikan baby - kalau baby tu tenung je.. saka is around
tapi kalo mimpi menyusukan baby tu, mmg saka da masuk ler.. (hoh..aku da 2 tahun setengah nyusukan anak. tapi mimpi menyusu tak penah! ekeke sebok je aku!)

petanda saka secara fizikal:
1. anda sentiasa sakit dibahagian atas belakang
2. kadang kala anda menangis@sedih tanpa sebab
3. kerapkali bangun tido, bahagian2 badan ada lebam2 - especially ada tanda titik cam taring
4. sakit sendi2 utama - pinggang, lutut
5. sakit kepala tapi tak dapat dikesan oleh doc perubatan.

laluan masuk IBLIS ke dalam badan manusia:
1. melalui ubun2
2. melalui hujung kaki


sesapa yg mencarik tempat nak berubat@penawar saka ni, leh usaha kat tempat ustaz ni:

Ustaz Sharhan Shafie
Sinar Zamdurrani
no 27-2-1 jln 20B/146
Desa Tasik Sg. Besi
Kuala Lumpur
www.zamdurrani.dumei.com
017 6499818
017 6955909


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
8 Responses
  1. saya tengok rasa episode ni..tpmcm dah lama..dia ulang ke?


  2. ena Says:

    ntah.. baru je tgk tv3 tadi..


  3. Kauthar Says:

    masa atif dok sakit2 dulu sebelum tau dia kena leukemia tu..pernah p berubat kat ustaz sarhan, di alor setar..atif dulu memang pernah kena gangguan sebab badan dia dah lemah masa tu..


  4. HaMas Says:

    ustaz tu ada kata gak untuk amalkan surah as-saffat ayat 6


  5. ena Says:

    Kauthar..
    skrg atiff da ok kan? Alhamdulillah..


  6. ena Says:

    Hamas
    haah ada sebut. tapi bukan ayat 6. Surah as-Saffat ayat 7


  7. Anonymous Says:

    ayat 6 ke 7? nie yang masuk tv3 kelmarin kan?


  8. Che Ta Says:

    cik ena
    tumpang share bulehh..?


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back