ena
apa aku nak masak ni..
jam da pukul 6:22
aku terlajak plak tetido lama tadi
kunun nak tidokan ica skali aku hanyut lebih2

kepala da pusing2
perut dari tadi da jerit2
adui...

dah call hubby
beliau mahu buka nasik lemak (lagi??)
bukan ke sahur tadi da nasi lemak?
wah nampak sangat nasik lemak ai sedap!! kua ka ka ka
agaknya sambal tumis yg dimasak berjam-jam sambil perasan sedap tu mmg sedap
so ok, sng keje aku. goreng ayam ajer..




semalam aku balun benda ni


satu kutak aku sorang - sbb tu tak payah dinner
kejap lagi, buka posa nak balun lagi sekutak haha

anak2 tak suka doyan, bagus kan?
aku suka kalo makanan yg aku suka tu orang tak suka
tak payah berebut ngan aku ahahaha mmg keji tau!!

tapi semalam ada sorang ni telah join membalun doyan aku

siap majuk dan jerit NAK sbb aku tak suap dia!

kah kah kah sudah2 la makan tu ica.. kamu da dibab tau!!


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
5 Responses
  1. Ealyie Says:

    hantu doyan ghopernya ko niehh..
    eh, ica tu sama je peel ngan paris.. apa aku mkn dia mkn, apa aku mkn dia makan.. mmg kaki makan bodak nie. xmcm abg dia, nk doyan kemain, makannya tidak! ehehehe..


  2. Ana Says:

    ana pun 3,4 ari lepas bantai durian..mak mentua belikan sbb tahu ku hantu durian..skali balun mau 10 ulas..tp balun 2ari jek..then dah takut..nnt baby nk kuar awal kang..xpasal jek..hihiih


  3. kau antu dorian ye kak? samelah kite..tp hubby lagi hantunya..2 bijik dia boleh balun sensorang..


  4. ica muka dah nak sama bangat ngan abam die..durian! jangan makan masa sahur sudah. hehe


  5. Anonymous Says:

    megan fox naked , paris hilton sex tape
    I’m not giving up on this Abolish Shredded Jeans and Legging campaign until they fade quietly into obscurity and rest alongside acid wash anything and shoulder pads. And while we are judging Megan Fox solely on her appearance, what do you think of those boots. Purty, huh? megan fox naked photos
    megan fox fully naked
    The 23-year-old star determined not to take legal action against the person who leaked her topless pictures to the tabloids. She thinks that karma will take revenge for her. Magan Fox was astonished to see her topless pictures and decided to take legal action right away. megan fox naked
    megan fox naked video
    Assuming that rock is real and Megan didn’t buy it for herself, it says a lot about BAG’s ability to scrimp and save. With that guy working as little as he does, you know he used some of his David Silver money to pay for that diamond. megan fox naked pics


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back