ena
Mama n ica dok atas sofa, hadap tibi..
Si abam tiba2 amik henfon, tekan2 nombor and cakap;

hello, ha ni haqim
Four six nine nine nine
Haa.. Kat sini.. (sambil jalan laju mengelilingi toys yg sepah kat hall dan amik dollnya) - iye, beliau ada doll yg dipanggil "bb"
Ni.. Baby haqim nak ikut
Ok ok.. Haa taxti (taxi)
nak pegi..
Bye, take care


Hahaha apa ko cakap ni abam? Nk gi mana? Pandai ye call taxi.. Nk gi jalan ek? Ekekeke
Korang tau dialog 46999 adalah merujuk kpd alamat umah. Hahaha apa2 yg bernombor, suma disebut 46999


Ini hari, abam aQim suda umur 3 tahun 1 bulan
Tapi masih cakap pelat

Dan asik terkucil kat suar bila nk kencing.
Dan accidents tersebut hanya berlaku bila abahnya ada je ahahahah

Dan masih belum skolah, sbb mama abah sebok sgt, tak sempat nk enroll awal2
Akibatnya skolah yg dekat2 ngan umah suma full huhu
Oleh itu beliau suka sangat ulang ayat; shian abam ek? Abam takde skul eh? Shian ek? Ek? Ek?

Walopun hari2 mama ajar ABC dan 123
tapi nombor yg dia hapal tetap jugak four six nine nine nine hahaha

----------------

Mama sedang lap habuk kek bertaburan atas sofa yg dikerjakan oleh ica
Abam datang sambil cakap;
mama, ica menses ek? Menses ek?


Hahaha cemana mess leh jadik menses nak oiii??? Wakakaka


------------------------------------------------
Jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
3 Responses
  1. habibnas Says:

    hahaha macama dtg bulan lak
    hahahha leh kawin la dak ica

    ilek arr anak aku yg ku anto sek tu pong
    tak reti ckp sgt
    pelat
    grammar berterabur
    kalu ckp bi lagi aku tak paham!!!


  2. ibuaqif Says:

    wah..bagusla abam hapal no rumah...hehehehe...
    tp menses? hahahaha...kocik2 dh dtg bulan ko ica? haru la abam nih...
    dh 3 taun eh abam...aqif pun dh masuk 2 tahun...cakap pun x berapa nk betul lg la...pelat jgk...tp bole la paham (aku je kot yg paham...hahahaha)...


  3. ida Says:

    lama dah dok baca ur blog n lama jugak duk tunggu u update..sooo cute laaa ur kids..kanak2 itu...


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back