ena
di kala sedang kursus... ku sempat lagi melayan blog dan terpandang homework dari Nazat yg Cecepah itu...

heheheh LAYYANNN gaks la nihh....
mari kita lihattt....

---------------------------------------------------------------------------------------------

First Name - Nama bunga you.... uhhhh sungguh ku gelik ekekekekeke
Nickname - Ina, Lin, Mama Lin (nih kat opis Cecep nih jerr...)
Birthday - 16 Ogos
Birthplace - ku di'salin'kan di umah - disambut oleh Jururawat Desa namanya Misi Midah okey..
Time of Birth - 4.30 petang (kalo tak silap aku laaa....)
Zodiac sign - Leo

–This or That–
Flower or Chocolate - choc la kot? leh makann...
Pepsi or Coke - NEITHER - ku tak suka carbonate drinks! coke pepsi musuh utamaku!!
Pop or Rock - Pop. Rock itu sesekali layan la. sangat sesakkan kepala ok!
Relationship or One Night Stand - mestila relationship!!
School or Work - school: takde punch kad, nor LNPT, tak kena hadap bos mahupun menghadiri meeting
Love or Money - Money pastu baru datang chenta.. ekekeke... Love tarak duit apa kesss...
Movies or Music -movies (ku tak suka music. spai hubby kata, radio lam kete ku itu jadi perhiasan ajerr)
Country or City - country uhhh udara nyaman, tak der traffic jem, banyak pokok dan tak panas/bahang...
Sunny days or Rainy days - sunny. leh kuar merayap dengan jayanya
Friends or Family - Hubby! eh tak menjawab soalan la kan? ahahahaha

–Have you ever–
Lied - mestilah hehehehe
Smoked - never..!
Broke someone’s heart - twice.. pertama; memang kptsn yg salah sgt². kedua; huhuhu ku pon terpaksa.. sori ye yang...ku amat berdosa padamu uhuk uhuk uhukk
Had your heart broken - ye! si setan perosak itu!! ALLAH damn you!!amin!
Wish you were a prince/princess - masa kecik² penah ar... besh banyak duit.leh masuk klas main golf ahakss.. skang takmo arr
Liked someone who was taken - tak penah arr
Shaved your head - tak penah
Been in love - yes and still in love
Used chopsticks - selalu. bila makan mee esp kat umah
Sang in the mirror to yourself - penah la kot masa musim kuat nyanyi...ahaha

–Favorites–
Flower - roses sangat romantic rupa nya!
Candy - alus sementai a.k.a cotton candy besh! teringat zaman bodak²
Scent - ku tak suka perfume... currently ada envy me 2 dan eliz arden - ntah tahun bila nak abis!!
Color - merah dan biru
Musical Instrument - guitar
Movie - ku sangat suker the Mummy!!
Actor/Actress - brandon fraser ekekekeke....
Junk food - mana ada...ku tak suka! snek ku adalah roti²: bakers cottage, bohemia jusco, rotiboy etc etc
Animal - ku suka neok ikan lam akuarium mak...tapi nak membela? tidak laaa
Ever cried over someone - huhuhu ku keciwa...
Is there anything you wish you could change about yourself - ha ada! ku nak buat LASIK then tak payah pikir pasal spec/ctc lenses agi!
Do you think you’re attractive - dulu adalah... skang tidak laaa kot
If you had to choose a fairytale as your life what would you choose - Fiona dan shrek... ahahaha takmo ar! fairytales sumer omputeh!
Do you play any sports - yeah! renang! ku terrer kuak lentang atas katil!

–List (8) random facts about yourself –
1. ku tak suka dengar muzik. serabut! tak suka tgk cd/dvd, sebab takde iklan! tapi tgk wayang ku ok jer!
2. ku kuat semangat! biasanya perkara yang orang lain tak support mesti aku beriya nk jadikan kenyataan. cth; breastfeed, pakai cloth diapers...
3. ku suuuuka driving!! tapi tak penah ada kete sendiri! kete pertama: nama abang aku. kete kedua nama hubby.. aku? ku pemandu tegar ajer...
4. aku tak pandai amik ati, pujuk orang mahupun menjaga ati. kadang kala ku agak lepas cakap orangnya - dengan kata lain, ku agak kasar.
5. aku tak suka boodak²... tambah plak kalo nakal² eiskk rasa nak geget jer! special case jer la ku suka boodak²
6. walopun keras kepalaku ini, namun aku seorang yang berubah² - kejap² ku marah kejap lagi ah malas la nak marah! ekekeke boleh ker cam tu?
7. ku paling tak sukaaaaa bangun pagi utk sesuatu komitmen seperti pegi keje, pegi sekolah mahupun pegi shopping! ku suka bangun pagi untuk siram bunga atau sidai kain sahaja ya!!
8. communication skills ku amat la lacknyer! apa ku cakap sebenarnya tak dapat menyampaikan apa yang terbuku lam hati. kenapa eh??

- mangsa seterusnyaa: ku amat mahu baca merapuan dari kalian ini:
1. Sue @ arianna - rakan sebirthday ku ini
2. Aida- yang amat tegas
3. Kak Ina - kak yang penyabar ini
4. Kak Zaara - ku nak baca pasal kamu plaks. asik kisah aQil jer ehehe
5. Has - kawanku yg pemalu
6. Mai - mai...aku suka pekena kamu ihikss...

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
5 Responses
  1. aduhhh kene tag la pulak ye..panjang lak tuh..ntah apa nk merapu..hehe..thanks ena


  2. nazat Says:

    bagus.. anak murid ku ini cemerlang..!!

    cikgu bagi kamu A++


  3. Liana Majid Says:

    uiittt namaku disebut2 ekekeke...


  4. cikwawi Says:

    oit! gue udah terlambat... baru menge'tag' awak kat blog kita...


  5. ena Says:

    hahaah buat homeworkk jangan tak buat... ekekekeke

    cikwawi,
    heheheh ok la tuhh


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back