ena
tadi masa bangun pagi, ku nekad nak siap kan keje pagi² lagi!!
tapi...
bila ngadap jem otw to opis... dan diiringi plak ujannn sejukk...
air liurku menetes² nak nasik lemak panas + sambal sedap!!
huhuhu...apakan daya.. nak bli nasi lemak tepi jalan, kang tak pasal² aku lencun plak kena ujan!
trus je la ke opis.. nih tgh lapar la nihhh!!

so...
ku layan la pic makanan..huhu

nih lunch ku (ke brunch?) kelmarin..
nasi kerabu + ayam goreng yg specialnya : air jagungg tuh mmm sedappp....


lepas je lunch tuh, ku attend meeting - abis da kul 6ptg.
tgk² ada la orang murah hati blikan aku fillet o-Fish + fries
(sebenarnya ku boycott syarikat makanan ini.. tapi sebab orang belikan, ku amik jer ler...)

bawak lik umah, makanan tuh lam beg! tapi ada plak org nih, selongkar henbeg mama... dan balun makanan tuh tanpa izin wakakakakaa..

mula-mula, makan burger. fries letak tepi. aiyakk sapa la ajar dia makan burger cam gitu??
woooo sedap laaa mama....
makan roti jer dulu ker?
kasi robek² roti tuh!
suku suda abis..
susahnyaa makan burger!
mama asik amik pic jer naper???
haaa... abis muka penuh dengan mayo.. ekekekee


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
8 Responses
  1. Ina Hashim Says:

    wakakaka
    kelakar nengok aQim tuh
    comot2 pon comel laaar


  2. Saza Says:

    ala.. tomeinyeee aqimmm


  3. Ira Says:

    pandai aqim mkn burger..
    (mmg sgt ikut mama dia..) comel anak bujangmy ini ena.. hehehe..


  4. lapo plak tgk fillet of fish tu.. lama tak mkn...


  5. adex-aieda Says:

    tomeinyer aqim...
    kak.. jom tukau link eik...



  6. mama liana Says:

    ku dah tukar add blog aqilhafiy tu ker http://inilahduniakita.blogspot.com/


  7. amber Says:

    aqim!!nak sket!!haha..comel..ku duk imegin dia makan saing ngan zafran,,heheheh


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back