ena
busan busan busaannn....
hubby da OS lagi...huhu

tatau nak buat apa ni...
da kul 8.30 tak masak2 lagi..
perut cam kenyang makan ntah apa2 jer..
si iQa pon sama... makan kuih la itu la ini laa...
pastu kenyang... tak yah makan nasi ekeke...

tapi bodak aQim ngan ica tak makan lagi... huhu aQim da membongkang depan tivi tuh...
ajak swim sekali tu ujan kemain lebat turun plak...

aku?
ngadap tenet laaa... busan busan busan...


mmmmm kalo cuti skola mesti aku lik kg ni.......
dulu masa aku keje, tak sempat pon nak rasa bosan gini kalo hubby OS..
in fact tak rasa apa pon kot masa tu.. huhu...
skang ni rasa tak best giler bila hubby takde...huhu


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
3 Responses
  1. Sayang.Ibu Says:

    aku pun kalo time cuti hubby takde mmg meroyan nyahhhh... nasib ler nih haku dah skolah. cuti ujung thn lps dia xde, aku cam owang giler ngadap dinding, dah ler makpak pun xde pi haji... sadis btollllllllllllll


  2. ena Says:

    ngadap dinding? wakakaka...
    sian kan?? huhu..

    muhasabah diri jap.. caner le orang yg da kematian somi hadapi hari mendatang ek?

    uhuk uhuk uhukk


  3. Ealyie Says:

    hhuhuhuhuh.. ko suka bermuhasabah diri dgn menda2 gitu ek.. isk..isk.. tapi mmg bagus pon kan.. kita selalu lupa akan kematian padahal ianya teramatlah hampir dgn kita.. :(


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back