ena
ade penah aku buat??
idok ler... ntah le tatau kenapa taun2 lepas aku tak declare..
ke aku malas nak pikir ke haper ntah
sumer anak2 masuk bwh hubby
tapi taun lepas hubby kena tax byk gak..
tu la dia sebok suh aku declare..

hellehhh aku malas la benda2 gini...
masa keja dulu aku la perajin..
sejak jadik hopeless helpless housewife ni
aku maleh btol nak buat menda remeh2...
tambah plak laki aku rajin offer diri nak buatkan...

masalahnya..
1. borang J aku tarak... kena la bising2 cam ayam bertelur kecoh satu kampong, mintak tolong daripada my ex-EO.. huhu tima kasih kakak...
2. da nak masuk, baru tau aku takdak no pin.. alahai... kecoh tau! aku tak ingat la aku penah mintak ke idak.. penah dapat ker idak... masa daftar tu nak banak arissa da.. pastu lepas banak je kami pindah umah.. agaknya lhdn pos ke umah sewa lama kot? nak no pin nak kena scan ic la request kat lhdn la etc etc etc... haihhhhhh malasnyaa.....
3. laki aku da bising nak submit.. aku ni meleceh2...

bencik ar..........


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
7 Responses
  1. makcikrehan Says:

    aku pon tak penah submit... buat menyemak jer kat LHDN, aku gaji ciput ada hati nak declare buat depa pening kepala ja nanti khenn....


  2. Ealyie Says:

    aku pon bencikkkkkk! :p


  3. ena Says:

    ntahnya gaji aku bukannya ratus2 rebu..sebok nak amik tau! malam tadi aku baru emel request pin no tau.. huhu bila nk dapat? dia pos ker??

    alahai menciknya aku...laki aku da bising jer.. huh!!!


  4. Cik E Says:

    hehehe..kita br start tahun lpas..itu pun cik suami yg tolong buatkan...

    kita tau bayar ajek...hehehe


  5. Ealyie Says:

    bole call lhdn tros la nyah utk pin tu


  6. ena Says:

    Cik E
    setahun la u senior dari i ehehe... ni baru nak terhegeh2...


    Ely,
    da call aritu tgu lama giler.. kredit mak abis.. haha kat sini aku pakai prepaid jer.. bila call pejabat mana2 mesti tgu lama.. alahai makcik da la IDD... siaannn makcik...


  7. ena Says:

    Cik E
    setahun la u senior dari i ehehe... ni baru nak terhegeh2...


    Ely,
    da call aritu tgu lama giler.. kredit mak abis.. haha kat sini aku pakai prepaid jer.. bila call pejabat mana2 mesti tgu lama.. alahai makcik da la IDD... siaannn makcik...


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back