ena

nampak sangat takde modal nak update blog kan? haha
naseb la... lalalala :D

aku suker le neok suar ni... apa ke nama... busha...
pes time beli.. lama dulu.. kat giant kinrara.. rm19.90 tak silap..
ada satu booth baju budak kat situ.. aku kan asal lalu mesti beli selai..
hari tu tak bli baju.. bli busha kat arissa selai..

alkisah.. skang ni murah kan suar ni? banyak lak tpt menjualnya.. kat FB tu melambak da..
haha siap leh compare carik paling murah ekeke...
ni ler aku jumpe org jual murah.. rm10 selai..
beli ler dua...

comei dok? comei dok? tolong le kata comei..
bagi mak budak giler soping ni tenang sikit.. haha...

tapi


kalo rambut gonjeng gini..pakai busha adik dia.. agak2 comei gak ke?? haha
hahaha tak comel le ko aQim!!
wakakaka..



kalo gambo 2-3 keping mana sah kan? kena la letak banyak2 sikit gambo budak pensakitkan hati orang ni...


"ma, ma, amik gambo abam diri ma.."


"adik...diri la adik!! ma amik gambo!!"



tapi..rupa2nya ketenangan mak budak ni tak kekal lama...
rupa2nya ada online shop kat spore ni jual suar ni 3dolar je.. hua hua hua


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels , edit post
4 Responses
  1. huhuhu..comel la seluar ni..hahaha..farah kalo beli barang memang xcompare dah ngan tempat lain. memang meragut ketenangan=p


  2. ibuaqif Says:

    lin,
    aqif still pakai busha leggings dia until now...aku tetap rasa dia comel! wakakaka...biased mom nih...aku bli masa umur dia 6mnths...sengaja beli saiz besar sket...now he's almost 18mnths pun masih muat..sgt berbaloi! aku suka tengok katun2 kat montot dia tuh...kalau pampers kembung, katun pun kembung...huhuhuhu...supercute!


  3. Farah
    sila beli utk bakal baby.. hehe mmg cute suar ni.. (aku mak yang perasan)


  4. sahira Says:

    kita tau booth kat giant kinrara tuh.. kalu g giant mesti nk singgah booth tuh.. xbeli pun mesti belek2..


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back