ena
korang pi ikea buat apa?
aku anak banak p ikea sebok nak melantak je..haha
shedap shangat makan meat balls ngan gravy rasa lemak lembu tuh! haha


aku tau muka aku bulat. dah! tak payah komplen! haha
kalo nak muka aku lonjong..nanti aku buat muka cam ushu tu.. baru nampak lonjong! ekeke
satu
duatiga
---> budak2 takdak duit.. makan fries aje! fries dapat pree!!
budak ni kat mana2 pon macam umah sendiri je dia lompat terjun menjunam semua la..




pas makan... kena la ukur ruang lantai ikano plak.. mana tau ada pertambahan ke kan...
aku kena la monitor.. sng MPSJ nak kutip cukai sok..


budak ni dapat topi selai..


budak ni lak dapat awek sorang...

------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
13 Responses
  1. makcikrehan Says:

    oit.. abam idom kembam... pandai ko ekk.. tak padan kembam idom.. ko ushar awek cun heh?


  2. Ealyie Says:

    weh makcik,
    ko pi la soh mencah usha si abam tuuu... pastu persangkut liuk-melentok gitu! ahahahah..

    aku pon suka melantak kat Ikae tuuu... syedapppp!!! Lagi2 salmon apatah namanya. Slurppppppp.. tros menjejeh air liur aku wehh..:P


  3. Kak Mah Says:

    berapa keluasan ikano tue ek.... abih ukur tak? eheh....

    muka adik beghadik sebijik sebentuk kata kembar pun orang caya...


  4. ena Says:

    makcik..
    haha nak usha mencah takut kat mak dia.. garangg ekeke


  5. ena Says:

    Ely..
    tekak aku tekak indon ke jawa? asik nak makan bola daging ekeke


  6. ena Says:

    kak mah..
    haha mak n abang saya pon slalu kompius antara kami 2 orang haha... tapi, saya kurus sikit dari dia! wakakaka


  7. Ana Says:

    comel jek si ica dok gitu..dgn pipi tembam, badan pejal tue..eee..geram tau auntie tgk..meh nk geget sket..


  8. Ina Hashim Says:

    ena,

    aqim nmpk matured sgt...klu tgk alysha,manja yg amat..nnti dh dpt adik mybe dia pun sendiri mature la kuts


  9. zealvia Says:

    sape aweks sebelah aqeem tuh?


  10. ena Says:

    Ana..
    sila sila sila.. ehehe


  11. ena Says:

    Kak Ina..
    budak pensakitkan ati orang tu matured? gagagaga.....

    ala... alysha kan gegurl kena la manja2 sikit baru suwitt...


  12. ena Says:

    Zea..
    jumpa time dia main2 kat ikano tu la.. aku lupa lak nama dia.. cemana nak pinang nanti.. hehe


  13. gambar 1st abang tgh buat break dance ke? nanti besar masuk showdown yer abam=p


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back