ena
da lama aku tak buat lakonan ini..
angkat kain.. tabur atas katil..
basuh kain lagi sidai kering, angkat tabur atas katil lagi..
dan lagi
dan lagi
dan lagi.... hahaha
selalunya aku rajin.. angkat baju seround 2 round, malam tu trus lipat.. sbb aku rimas
dan aku tak suka la kais2 longgokan baju nak mencarik2.. hehe
suma konon mesti berada in place..
perasan perfert housewive la sket kan.. *uwekk!!*

laki aku kan tarak seminggu ni..
maka... daku buat la kerja ini... hah amik ko berlonggok kain atas katil akuh!!
yelah.... umah aku kecit setoet.. takdak bilik nak dijadikan bilik rahsia..
seb baik la aku pi tido kat katil kanak2 kan.. haha
mana ada org nampak kain baju aku yg berlonggok kat bilik aku tuh..
ni sumer gara2 hujan lebat dan angin kencang yg berlaku berlarutan last week..
sidai kain, tinggal tido.. skali bukak mata, kain baju da basah.. hujan lebat woo...
angin kuat tak citer lagi... huh tu yg sampai banjir2 kot.. tapi area umah aku tak banjir laa
tgk pic singapore banjir kat sini
tambah plak aku balik kg 2 weeks.. baju laki aku tershayang tu 2 weeks la terkumpul kan..

hihihi...
nantilah..
mana tau tiba2 dapat hidayah...
atau tiba2 dapat suntikan tenaga baru utk melipat kain... ekeke...
yelahh.... yelahhh....

i am an imperfect housewive...!!

who cares? hahaha




ari sabtu baru aku nak rajin kemas umah... sbb laki nak balik... ekekkeeke
------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels , edit post
8 Responses
  1. Ina Hashim Says:

    kuuikuikui...nih ngelat time hubby xde le ni


  2. mmg lakonan yg hebat, syabas betti, syabas..


  3. Ealyie Says:

    ko takmo tyg mcm makcik gunungan kain2 ko tuh?? :P


  4. ena Says:

    kak ina..
    hahaha sesekali leh la buat.. buat selalu, sendirik pening la tgk kain baju melambak ekeke


  5. ena Says:

    az rina..
    aku pon nak merasa dapat anugerah skrin eh! pelakon popular... haha


  6. ena Says:

    Ely,
    itu adalah private n confidential. kalo gambo terlepas ke tangan MRehan, maunya dia jadikan bahan kat blog dia!! haha


  7. makcikrehan Says:

    wowowowowo... lagi kutuk2 sama akuh di sini yerrr... :))

    tula.. len kali buat mcm aku... bilik rahsia memang wajib kena ada. camnilah, kalu tadak bilik rahsia, at least wujudkan sudut rahsia... bawah tangga, bawah katil, belakang pintu... smeua tu boleh jadi sudut rahsia tau.

    kalu laki bising-bising bagi kata dua kat dia :
    1) sila lipat!
    2) sila blah!

    muehehehhe...

    bini sapolah ni!


  8. ena Says:

    umah aku kecit toet noks... kalo nyurukkan lam tong sampah baru le laki aku tak nampak.. hahaha tempat lain suma diselongkar oleh kanak2 tau..


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back