ena
sekolah suda bukak ini hari...
semalam kami (anak2, adik aku, abah and aku) seharian melepak di JB..

lupa nak kabor..
kakakku yg bermastautin kat muor tu
kena transfer ke JB.. so dia dok umah sewa la somewhere in Tampoi..
senang la kami pasni...
kalo hubby buat tragedi menghilangkan kunci umah cam haritu..
terus je la tuju umah kakak aku... tak payah menggagau2 carik hotel buat berteduh!
hahaha....

whole week ni abah n adik aku ada sini...
temankan anak dia yang kurang keyakinan diri dan cucunya yang bersepah2 ni
sebab menantu dia yang hensem da terbang pegi mencari rezeki..
heii...seb baik la skolah da bukak! kalo idak.. mau nya aku lik kg seminggu ni! haha

memandangkan budak iQa tu da buhsan benor...
cuti skolah sebulan bermakna kena jaga adik2 sebulan...
dia da tak sabor beno nak ke skul..
pagi2 buta kul 5 lebih da ada lagu korea masuk lam mimpi aku..
rupa2nya dia p kunci jam awal kemain + lagu korea yg aku tak paham sebutir pon..
dan.. belum kul 6.15 dia da siap nak ke skolah! haha semangat anak aku!!
semangat kasut baru kot! ekeke...
ada ka... dia meminta dan apaknya membelikan sport shoe POWER di kedai bata utk ke sekolah??
sport shoes okeh.. bukan school shoes
layannn je la...



gambo takde kaitan ngan tajuk jua...
tuh anak2 kakak aku yg kena tinggal kat muor..
sian depa...
ni bodak aQim ngan bodak aQilah bushoQ.. hehe
anak dara kakak aku bersama makcik dia yg shomot muka minyak2..
ni lah mak pengantin.. eh!
kakak aku ler!



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
4 Responses
  1. Ana Says:

    wahhh bestnyaa ada org temankan..leh rileks2 sikit seminggu nie kann..hihihi


  2. hahaha..dulu2 pon kalo cuti sekolah lama memang xsabar lah nak g sekolah..nak g main ngan kawan2


  3. ena Says:

    ana..
    besh la.. ada orang dukungkan ica.. ada org tlg mandikan anak.. hahaha


  4. ena Says:

    farah..
    hahaha sama la kita... ekeke


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back