ena
aku ada beg baru.. bli kat pasaraya Ten Ten..
haha korang ado pasaraya Ten Ten?? kat tangkak je ada tau! kua kua kua...
sangat tandus pasaraya beb masa kat kampung.. pi Ten Ten pon jadik..
sampai anak aku ulang2 sebut sebanyak 18 kali sehari ayat berikut:
abam nak naik ko (moto).. abam nak pegi ten ten
sejak ada beg hebat aku nih.. tolak tepi da beg2 knapsack aku, stroller bag, sling bag..
sumer da masuk lam beg hebat je. kira all in one la kekdahnya..
sebab tu namanya beg hebat mama ekeke
beg kalo ada macam2 ni, mmg jadik kegemaran anak kecit aku ler...

orang lain tido.. mama hadap lappy.. ica kemas bag..

mula2 kuarkan barang2.. pastu kira duit...
tekun.. leka... berjam2 dia hadap ni tau!!


mari selongkar ada apa dalam beg hebat mama

ada pouch buat letak 2 botol susu dan gantung pada stroller..
ada 2 topi, 2 socks, 2 bibs kanak2 dan sapu tangan

ada minyak gamat dan minyak yu yee, kunci kete, henpon 2 ketul, pasport + pass spore kami 4 beranak, purse dan pouch mcm2 kad ada
ada jugak littlepods dan blusher.. ntah apa motip ada dalam beg? aku tatau.. bkn pakai pon..



yang paling beshnya... beg hebat aku ni rege 13 hengget sembilan posen ajer!! best giler haha paling berbaloi dibeli...tak payah reverse2 bleh beli sepuloh dan tukar2 setiap hari!!

reveal la sangat kan... haha...
korang ado?? sila reveal beg hebat korang meh aku nak nengok!

saper yang ada beg cole haan mahal dan reversible tuh...
meh cepat reveal apa isinya! aku nak nengok!! huh bencik tau *wink*






------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels , edit post
7 Responses
  1. diLa Says:

    giler kentang!!! pasnih nk beli poket doremon plak aa..kite tgk sape lg hebat, muahahahha!!!!


  2. LiAnA Says:

    sejak ada anak ni mmg suka pakai beg besar2.. sumer sumbat sekali dlm tu.. kdg nak mencari barang kena selongkar sbb tak jumpa kekeke


  3. Mamma Says:

    sini pun ada pasaraya ten ten tau.
    beg hebat ko mesti ada sini!


  4. ena Says:

    dila..
    hahaha...kadang2 tu sampai sakit bahu bawak tau! dalam tu ada air kotak, botol susu, baju anak..pampers.. sampai kasut ica pon kadang ada! hahaha


  5. ena Says:

    kak Liana..
    hahaha memang.. nak bagi senang ekeke...


  6. ena Says:

    Mamma...
    ye ke? ekekekeke....


  7. makcikrehan Says:

    tak buleh celen beg COACH aku nih!! wahahahahaha... rabakkkk


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back