ena
di kala panas tengahari ni...korang p lunch ek?
aku nak makan nasi pon tak best...
aku rasa sangat besh bila dapat air kupi.. dan 1-2 potong ruti...

oh beshnya ngeteh di kedai kopi 434
minum kupi boleh menjadikan body anda ramping.. seperti gelas ini..
besarrr di atas.. kecittt di bawah..

ini bukan segmen tajaan kedai kopi 434..
tapi ini semua dibayar oleh pidaus! hehe

kanak2 sila minum air masak ajer..

shantek tak inner belang2 aku? shantek tak? shantek tak???
tolongla kata shantek! penat aku soping online!!



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
15 Responses
  1. makcikrehan Says:

    terserlah wajah keJAWAan Rengittttt... hahahah


  2. ena Says:

    hahaha siot!!!!


  3. Kak Mah Says:

    shantekkkkk...... kat sini hujan laa ena....dek non...tak nak jual breastpump ker??? ansuran mudah..ahaksss


  4. tenkiu kak mah i leviu la! hehe

    saya tak jual BP la kak..
    tapi kalo nak suh blikan buleh je.
    nak brand apa?

    kalo nak medela, kak leh intai kat ajasu disini:

    http://www.mybreastpumpshop.com/

    dia pon ada instalment dan kutu..dan ada warranty lagik!


  5. iLLa Says:

    cun..cun..mmg cm ala2 jawa sket r..wehh...ekekee


  6. Kak Mah Says:

    akak nak sederap tue tak ada duitnyer...berangan nak madela..cekai2 madela apa yang okey ek? berangan nak beli swing..


  7. Asu Bahiyah Says:

    Uih..terliur tengok air kopi...
    Mai secawan....


  8. kenapa akak pakai inner xmelekat. benci muka farah kalo pakai inner pesen ni sure melekat kat muka. haha. sudah nye pakai cotton nyer inner jer


  9. Ira Says:

    shantekssss.. walopun muka ko bolatt :P


  10. ena Says:

    illa..
    haha mekasih mekasih... pasni aku bli inner lagik hahaha

    muka jawa takleh nak lari la.. da mmg jawa wakaka..


  11. ena Says:

    ira..
    haha muaku mmg dasar bolat! pipi gomoks ekeke


  12. ena Says:

    kak mah..
    penah pakai medela ke? ntah la pada saya lagi serasi avent. medela suction slow banget.. better kak try dulu b4 beli..


  13. ena Says:

    Farah..
    akak pakai longgar2 sebab tu tak baper melekap.. atau.. tetaskan sikit jahitan kat hujung belakang kepala tu pon bley gak hehe


  14. Ealyie Says:

    yela nyah, apasal aku pakai mlekappp???? huh.. mencik ko!


  15. Ana Says:

    xsuka kopi or nes..nnt pening kepalak..hihih..

    cantik tudung tue..org yg pakai pun cantik..hihi


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back