ena
korang mahapkanler iQa yg gigil tangan tu.. bibir dia kan sakit..
sbb tu la tangan gigil amik gambo.. eh, takde kaitan ek?



aku pi kejap je kawan2...
masuk2 je... aku n adik cam kagumz jap..
eh! kenapa tak ramai orang?
sporean tak giler jualan murahkah? mustahil tau!

rupa2nya... idak murah mana pon kawan2...
kalo kat mesia, jualan begitu tidak ku panggil jualan gudang!
itu hanya seperti sale biasa! hampeh!

pakaian lelaki je murah2...
suar2 keje brand pierre cardin tu $18 jer..
baju2 pon..tapi aku bukan lelaki kan.. apa aku nak nengok lak..

kat ladies.. bj esprit edt melambak okeh!! hadoi...
tapi sila stop kecur! sebab rege dia lebih kurang ngan rege di butik esprit di Tampines Mall..
tak payah la nak berebut bli kat sini.. huhu

tgk kat luggage.. ada satu beg timberland tu laki aku nak bli.. da tgk regenya kt isetan arituh..
kat sini murah 5 dolar aje! cheh sungguh!

menan kanak2 plak.. best la ada banyak menan thomas tu tak penah jumpa kat mesia pon..
sape yg suka wat collection tu leh la bli.. best weh..mcm2 ado..
tapi, rege tak murah. cam N.P. di sogo je kekdahnya!

yg murah ialah wooden toys.. menan kecit2 made dari kayu tu..
comel2 la aku nengok.. ada mcm2, kuda, gajah, tedi bear, ulat gonggok etc..
shomel la.. rege dari 5-15 dolar each.. aku lupa lak nak snap pic..
sungguh baruku sedar... dasar warehouse sale shopper aku nih!
nak yg murahhh jer!! pastu claim diri sendiri adalah smart shopper..ekeke


tuh stroller ferrari tu murah.. $199 jer...


kesimpulannya, aku tak beli apa2 pon hari tu..membazir duit parking aje tau!!
apa barang nak bli kat warehouse sale tapi tak murah kan??
baik aku tunggu sopping day nanti.... hihi





sekian laporan bergambar sikit daripada aku ;-)
3 kids and counting..
ops! my another kid dlm stroller itu...dia kan malas jalan..haha



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
6 Responses
  1. Kak Mah Says:

    robinson bukan mahal ker..so bila warehouse sale dia jadik less mahal jek ehehehe....ntah haper haper..ahaksss...


  2. malin Says:

    tu ica dh lena ker lentuk smcm tu, hi3, cute lh bdk tu.....


  3. ena Says:

    kak mah...
    rege dia kurang sikit2 je dari robinson sebenar.. patutla orang tak ramai... huh


  4. ena Says:

    malin..
    dia tak lena.. dia main cak-cak ngan mama.. sampai aku pening kepala asik nak toleh belakang cak dia.. haha


  5. Ina Hashim Says:

    ena

    keciknya peyut mu...mu klu preggie mmg peyut kecik eh?jeles akak nih


  6. ena Says:

    kak ina...
    hahaha tatau la.. b4 this ada yg tecit ada yg beso... ikut suka dia je la..

    hubby kata... sampai 5mths mmg tak nampak. nanti tup2 je jadik beso dalam 1-2 hari..haha


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back