ena
saya kan suker malam jumaat
jgn salah paham.. bukan suka sebab dapat bunuh setan ye
minggu ni tak bunuh setan sebab pasangan pembunuh saya takde kat umah..
saya suker kerana malam jumaat ada cerita Drop Dead Diva dan Desperate Housewife..

kul 930 aku da bersiap sedia nak tidokan anak..
masa tu ica n aQim tgh leka layan America's Got Talent kat tv
iQa lam bilik iron baju..

tiba2 ada jeritan sahut menyahut dari dalam bilik
rupa2nya budak lelaki itu bikin onar lagik!

tapak tangan ni gunanya untuk merasa darjah kepanasan besi yg kak iQa guna utk gosok2 atas baju sekolahnya!
contohnya, seperti abang saya ni la..
abam saya pandai kan??


masa d nanges meraung tu aku tatau nk buat apa..
tuang myk gamat pastu letak kipas hadap tapak tangan dia
trus d senyap tak nanges da
katanya tak sakit da
tapi tgn dia kembang je la gitu sampai tertido


dan mama dapat menonton DDD dan DH dengan tenang




------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels , edit post
8 Responses
  1. makcikrehan Says:

    kah kah kah kah kah... tu la ko abam! kalau ko layan atuk Bean mlm tadi kan tak jadik mcm ni. Ko tengok aku... steady jerk tau tongkat mata layan atuk Bean. takde kembam2 tangan mcm ko tau! <---- kata mencah sambil menyanyikan lagu nasyid dengan tema taubat dan penyesalan.


  2. Ana Says:

    baju diorg sama laa..cute sgt..hihihi..abam nie suka test power betul laa kann..kalau ana tue sure panik..anak x nangis..maknya yg nangis nnt nie xreti nk buat pe..hihihi


  3. Kak Mah Says:

    cian abam..sakit yer abam....sib baik ada minyak gamat tue.....

    pepepun arissa tetap comel.....haish kenan muka arissa pun bagus gak..eheheh


  4. -iLLa- Says:

    cantik baju abam ngn ica..huhuhu...


  5. Ammi Sara Says:

    alahai abang2..macam2 yek..jgn fobia sampai ke tua tak mau pegang iron sudah,..


  6. Kauthar Says:

    comeyynyee baju lady bird tu..geram!atif ada yg bee punya..rasa nak beli ladybird punya jugaklah..comel pakai baju sama :D


  7. Ina Hashim Says:

    caiyokkkk iQa....

    rajinnya anak dares iron baju sek sendiri...huhu


  8. Cik E Says:

    sian abam weh...

    tapi part gbr last skali tu cute la..


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back