ena
aku kan.. mmg rimas tau tgk orang salah eja..
lebih2 lagi kalo orang melayu.. dan salah eja dalam bahasa melayu

kalo informal tu aku tak kisah la..
yang paling aku rimas ni.. salah eja kat dokumen2 formal, kat papan tanda, dalam iklan.. lam newspaper, magazine... eiii aku rasa nak hempok je kepala penulis tu!
ko tak malu ek ngaku orang malaysia tapi takleh tulis bahasa Melayu betul2 dalam benda formal cenggitu??
grrr.... aku marah tau!!!
dah la aku marah.. plak tu aku kena plak!! eeiii rasa nak saman je mamat Lee Loo Booi ni!!

perasan tak? perasan tak? perasan tak apa aku perasan?

kesalahan pertama ialah nama kedai aku MAMA bukan MOM
tapi rupa2nya nama tu not available.. so ok la takpe..

tapi kesalahan kedua tu apa kes??? nak penampor??



anyway..
aku tidak berniaga secara haram lagi..
aku da berlesen hokeh!! sila jangan takut atau teragak2 untuk berurusniaga dengan daku :-)


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
3 Responses
  1. uG Says:

    eh...yang salah eja tu bukan bahasa melayu...
    bahasa omputehhh tuhhhhh....

    akekekekekek


  2. ibuaqif Says:

    hahahaha...ENTERPISE...dia piss off ngn saper la tu sampai salah eja gitu....
    *aku rasa cam nk gelak guling2 nih...kekekekeke*


  3. KSWSK Says:

    pesal tak suh lee tu tuka terus ena...


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back